cookie-og-privatlivspolitik
Medina, Mads Langer og Dizzy Mizz Lizzy (på billedet) er blandt de etablerede artister, som er klar til at give koncert hjemme hos en heldig dansker. (Arkivfoto)
Medina, Mads Langer og Dizzy Mizz Lizzy (på billedet) er blandt de etablerede artister, som er klar til at give koncert hjemme hos en heldig dansker. (Arkivfoto)
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Gossip

Stjernespækket havefest føjer nye navne på plakaten

Festivalkaravanen Grøn Koncert er aflyst, så kunstnerne spiller koncerter i danskernes haver i stedet.
01. juli 2020 kl. 08:00 Af Ritzau

Annonce

Normalt tager kunstnerne på Grøn Koncert turen rundt til nogle af de største danske byer og optræder, men i år bliver det en anderledes type koncerter, de skal give.

På grund af coronavirusset er årets karavane nemlig aflyst, men genopstår i en corona-venlig version, hvor de musikalske artister i stedet spiller private koncerter hjemme hos en række udvalgte danskere.

Målet er at skabe Danmarks største havefest den 25. juli under overskriften "Grønnere Grøn, så nu udvider Grøn eventet med mere end 100 koncerter.

Det annoncerer folkene bag i en pressemeddelelse.

Allerede nu har Grøn offentliggjort, at Mads Langer, Dizzy Mizz Lizzy, Medina, Phlake, Scarlet Pleasure, Hjalmer, Carpark North, Topgunn og Clara er på plakaten.

Men nu kan man også vinde en af de mere end 100 netop udloddede koncerter med nye, lovende artister, som vil dukke op hjemme hos vinderne og optræde live.

- De 100 koncerter, der udloddes via konkurrencen, bliver fremført af sangskrivere og bands fra hele bredden i det danske musikmiljø, lover Grøn i pressemeddelelsen.

- Alle steder kan bruges, småt som stort, ude som inde, og der vil være råd og vejledning til at overholde myndighedernes krav til afstand og hygiejne med videre, lyder det i pressemeddelelsen.

Bliver man ikke udtaget som vært og skal huse en af de etablerede artister eller vinder en optræden og besøg af en af de fremadstormende talenter, kan man stadig se årets corona-venlige version af Grøn.

Dagen igennem den 25. juli vil Nova sende liveradio fra koncerterne og interviewe kunstnerne, og om aftenen bliver et musikalsk show med Anders Breinholt som vært sendt på TV2 og TV2 Play.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce