cookie-og-privatlivspolitik
Lørdag modtager Rasmus Seebach DMA's Ærespris, som er blevet uddelt siden 2000 og blandt andet har været tildelt The Savage Rose, Lis Sørensen og Sort Sol. (Arkivfoto).
Lørdag modtager Rasmus Seebach DMA's Ærespris, som er blevet uddelt siden 2000 og blandt andet har været tildelt The Savage Rose, Lis Sørensen og Sort Sol. (Arkivfoto).
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Gossip

Syg Seebach misser ærespris til Danish Music Awards

Feber forhindrer Rasmus Seebach i at møde op og modtage en af musikbranchens mest prestigefyldte priser.
20. november 2021 kl. 22:03 Af Ritzau

Modtageren af Æresprisen til Danish Music Awards anno 2021 er Rasmus Seebach.

Men hovedpersonen selv ligger syg derhjemme med feber.

Det fortæller tv-journalisten Simi Jan, der er på scenen for at overrække statuetten til prisuddelingen i Filmstationen i Værløse lørdag aften.

- Rasmus, vi savner dig. Stort tillykke fra os alle sammen - og rigtig god bedring, lyder det fra Simi Jan, inden hun forlader scenen med statuetten i hånden.

Nyheden om Æresprisen blev allerede afsløret fredag aften af TV 2, og der lykkedes det Ritzau at få en kommentar fra prismodtageren.

Annonce

- Jeg har vidst det i to måneders tid. Men det føles stadig fuldstændigt vildt, at jeg får lov at modtage Æresprisen, sagde Rasmus Seebach til Ritzau.

- Det er et kæmpe skulderklap. Gennem årene har jeg været så heldig at få masser af skulderklap af dem, der kommer til mine koncerter. Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke gør mig megaglad og stolt, at jeg nu også får det af musikbranchen, lød det fra ham.

Med prisen har Rasmus Seebach skrevet sig ind i en lang række af kunstnere, der har modtaget Æresprisen før ham - blandt andet er The Savage Rose, Lis Sørensen og Sort Sol nogle af de nyere modtagere af prisen, der første gang blev uddelt i år 2000.

For Rasmus Seebach er prisen ingenlunde et tegn på, at han har peaket i sin karriere, fortalte han til Ritzau.

- Jeg synes, det er dejligt, at det ikke er en pris, der først bliver uddelt til musikere, når de har aftjent deres værnepligt.

Annonce

- Hvis man synes, at nogen har gjort et godt stykke arbejde, er det ærgerligt at vente med at sige det, til personen ikke er her mere. Og jeg synes, at sådan en pris giver ekstra blod på tanden til at fortsætte karrieren, siger han.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE