cookie-og-privatlivspolitik
Seere genkender måske Kwamie Liv fra "Toppen af poppen", men fra januar 2022 indtager sangerinden tv-skærmene i bedste sendetid fredag efter fredag som ny dommer i "X Factor". (Arkivfoto)

3

Billeder

Seere genkender måske Kwamie Liv fra "Toppen af poppen", men fra januar 2022 indtager sangerinden tv-skærmene i bedste sendetid fredag efter fredag som ny dommer i "X Factor". (Arkivfoto)
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Gossip

TV 2 afslører: Ny dommertrio i X Factor

Sangerinden Kwamie Liv debuterer i dommerpanelet mellem X Factors nestor Thomas Blachman og sidste års debutant, dj'en Martin Jensen, i den kommende sæson.
24. september 2021 kl. 12:20 Af Ritzau

Siden Oh Lands exit i "X Factor" har der været en plads ledig ved dommerbordet. Men nu sætter TV 2 navn på afløseren.

Det bliver nemlig den 36-årige sangerinde Kwamie Liv, som står bag numre som "17", "Lost in the Girl" og "New Boo".

Det annoncerer TV 2 i en pressemeddelelse.

- Jeg kender følelsen af at have en passion og en drøm. Jeg ser frem til at dele ud af de erfaringer, jeg har gjort mig som sanger og sangskriver og ikke mindst som menneske, siger Kwamie Liv i en pressemeddelelse.

Hun ser allerede nu frem til at finde næste musikalske spire, som kan kalde sig for vinder af "X Factor" 2022.

Annonce

- At dele deres håb og sårbarhed med seerne derhjemme og at være med til at formidle deres talent så godt, som jeg overhovedet kan, bliver en stor oplevelse, lyder det fra Kwamie Liv.

Seere genkender måske Kwamie Liv fra "Toppen af poppen", men fra januar 2022 indtager sangerinden tv-skærmene i bedste sendetid fredag efter fredag.

Dommerdebutanten får en særdeles erfaren herre ved sin side. For det er nærmest ikke "X Factor" uden programmets grand old man Thomas Blachman, som tager sin 14. sæson bag bordet.

Med undtagelse af en enkelt sæson tilbage i 2010 har den 58-årige nestor været med siden programmets danske debut i 2008.

Dommertrioen bliver fuldendt af Martin Jensen. Sidste år dommerdebuterede den verdenskendte dj, men han bliver i Danmark og tager altså endnu en tørn i det uhyre populære program.

Annonce

Værten er også et yderst velkendt ansigt. Det bliver endnu en gang Sofie Linde, som skal styre dommere og deltagere gennem "X Factor".

15. sæson af programmet får premiere på TV 2 i januar 2022.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE