cookie-og-privatlivspolitik
Christina Schmidth begynder som vært på sportsnyhederne på TV2 omkring 1. september, oplyser tv-stationen. Der erstatter hun Christian Müller Bækgaard, der tidligere på året blev vært på TV2 News.
Christina Schmidth begynder som vært på sportsnyhederne på TV2 omkring 1. september, oplyser tv-stationen. Der erstatter hun Christian Müller Bækgaard, der tidligere på året blev vært på TV2 News.
Foto: Jan Odgaard / TV2 Nord/Free

Gossip

TV2 henter ny sportsvært fra egne rækker

Den 27-årige vært og reporter Christina Schmidth fra TV2 Nord skal være vært på TV2 Sport.
26. juni 2020 kl. 12:29 Af Ritzau

Når sportssæsonen til efteråret fløjtes i gang, bliver det med den 27-årige journalist Christina Schmidth med på holdet.

Seere af TV2 Nord genkender hende formentligt som vært og reporter på regionalstationen, men fra omkring 1. september får hun ny hjemmebane på sportsnyhederne på TV2.

Det annoncerer TV2 i en pressemeddelelse.

Christina Schmidth afløser Christian Müller Bækgaard, der tidligere på året blev vært på TV2 News.

- De gode sportsbegivenheder samler os og skaber masser af følelser. Det stærke engagement smitter af på mig som reporter og vært, og jeg glæder mig meget til at komme i gang, siger den kommende sportsvært i pressemeddelelsen og fortsætter:

Annonce

- At være en del af dækningen af sportsbegivenheder, som mange danskere brænder for, er en kolossal udfordring, som samtidig giver mig store muligheder for udvikling, lyder det fra Christina Schmidth.

Christina Schmidth er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Der var hun i praktik på TV2 Fyn og efter endt uddannelse både tilknyttet regionalstationen der og selve TV2 Nyhederne.

I 2018 skiftede hun det fynske ud med det nordjyske, hvor hun blev ansat som vært og reporter på TV2 Nord.

Nu vender Christina Schmidth altså tilbage til Fyn og begynder som vært på sportsnyhederne på TV2 omkring 1. september, oplyser tv-stationen i pressemeddelelsen.

- Christina har samlet tv-erfaring hos TV2s venner i den regionale nyhedsjournalistik, og hun er et stort værtstalent, siger TV2 Sports redaktionschef, Kristian Bech Josefsen.

Annonce

- Allerede nu formår hun som vært at balancere faglighed og godt selskab, og det er et stærkt grundlag for det videre arbejde med sport som fast fagområde, siger han videre i pressemeddelelsen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE