cookie-og-privatlivspolitik

Gossip

TV2-profil ramt af ildebefindende: Finder erstatning i egne rækker

TV2's tv-vært Thomas Kristensen blev for flere uger siden ramt af et ildebefindende på arbejdet. Derfor trækker han sig fra kanalens dækning af Tour de France.
18. juni 2021 kl. 14:54 Af Ritzau

For tre uger siden blev den kendte sportsvært Thomas Kristensen ramt af et ildebefindende, mens han var på TV2's hovedkvarter, Kvægtorvet, i Odense.

Det oplyser TV2 i en pressemeddelelse.

Efterfølgende har Thomas Kristensen været igennem grundige undersøgelser. Og ifølge TV2 er der intet, som tyder på, at noget alvorligt er galt med den kendte vært.

Men han rammes fortsat af svimmelhed og balanceproblemer. Og derfor har Thomas Kristensen i samråd med TV2 besluttet, at han skal dække cykelløbet Tour de France 2021.

- Det er en ekstremt krævende opgave, som kun kan udføres, når man er fuldstændig på toppen, forklarer TV2 Sports chefredaktør, John Jäger, i en pressemeddelelse og uddyber:

Annonce

- Der er Thomas ikke endnu, og derfor er vi enige om at holde ham ude af dette års Tour-dækning, siger chefredaktøren og tilføjer, at hverken han eller Thomas Kristensen har yderligere kommentarer til situationen.

Erstatningen for Thomas Kristensen er allerede fundet. Det bliver TV2 Sports Jonas Nyhøj, som skal sætte sig i værtsstolen.

Og han ser frem til at sætte sig i sadlen.

- Tour de France har været min lille sommerforelskelse siden engang i 90'erne, og jeg følte mig privilegeret over at få lov til at vikariere i studiet sidste år.

- Det bliver en kæmpe udfordring at prøve kræfter med alle tre uger af årets udgave, og jeg glæder mig, siger Jonas Nyhøj i pressemeddelelsen.

Annonce

Det er nemlig ikke første gang, at Jonas Nyhøj skal beskæftige sig med etapesejre og udbrud blandt cykelrytterne, for han har tidligere stået bag ved roret for TV2's Tour de France-dækning.

Jonas Nyhøj fik en uplanlagt debut i TV2's Tour-studie allerede sidste sommer, hvor han i omkring en uge afløste netop Thomas Kristensen, der blev testet positiv for coronavirus på Tour-premieredagen.

Tour de France 2021 bliver afholdt fra lørdag 26. juni og slutter 18. juli
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce

ANNONCE