cookie-og-privatlivspolitik
Værten for TV2's "Nybyggerne", Christian Degn, har fået en kæreste, afslører han på sin Instagram-profil. Han har fået hjælp til at finde hende af boligstylisten Mette Helena Rasmussen, der er meddommer i "Nybyggerne". (Arkivfoto)
Værten for TV2's "Nybyggerne", Christian Degn, har fået en kæreste, afslører han på sin Instagram-profil. Han har fået hjælp til at finde hende af boligstylisten Mette Helena Rasmussen, der er meddommer i "Nybyggerne". (Arkivfoto)
Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Gossip

TV2-vært afslører ny kæreste: Fik hjælp af kendiskollega

Den kendte Nybyggerne-vært har fået en kæreste med hjælp fra en tv-dommer og de sociale medier. Det fortæller Christian Degn på Instagram.
26. juli 2021 kl. 12:30 Af Ritzau

Som vært har han guidet utallige deltagere i programmer som "Hvem vil være millionær?" og "Nybyggerne". Men nu har tv-vært Christian Degn byttet rolle og har fået en hjælpende hånd til kærligheden.

For 42-årige Christian Degn har nemlig fået en kæreste, skriver han i et opslag på Instagram. Og han har fundet hende på en helt særlig måde.

I teksten til et billede af ham selv og den nye kæreste, Trine Johst Vammen, fortæller Christian Degn nemlig, at han har fået hjælp af en af dommerne i "Nybyggerne" nemlig boligstylisten Mette Helena Rasmussen.

- Hun har flere gange "sat mig i udbud" til sine mange skønne følgere her på Instagram.

- Mest for sjov. Men man ved jo aldrig... Og en af følgerne er søde Sarah i Odense, som syntes, hendes veninde Trine og jeg skulle mødes, for vi måtte da være et match, skriver Christian Degn som tekst til et billede af de to, der sidder i sandet ved festivalen Musik i Lejet.

Annonce

Han kalder samtidig idéen om matchet med Trine Johst Vammen, som arbejder for Red Bull, for "årets bedste idé!".

Tv-dommer Mette Helena Rasmussen, der har hjulpet med at bringe det nye par sammen, kvitterer i en kommentar for, at kærligheden blomstrer:

- Der er ikke et øje tørt. I hvert fald ikke blandt mine skuffede følgere. Tillykke til jer to. Glæder mig til parmiddag, skriver boligstylisten til Christian Degn.

I 2013 blev Christian Degn tilbudt værtsjobbet på DR's "Hammerslag". Det takkede han ja til og var vært på programmet frem til 2019, hvor Tina Müller tog over.

I stedet kom Christian Degn i front for quizprogrammet "Hvem vil være millionær?" på TV2. Og senest har værtskarrieren for Christian Degn budt på TV2's "Nybyggerne", hvor to dommere bedømmer fire pars håndværk, kreativitet og bæredygtighed, mens de banker, borer og indretter sig vej gennem et hus.

Annonce

Hvad den nærmere fremtid skal bestå af for Christian Degn og kæreste er allerede klart.

- Nu tager vi på rolig ferie og nyder livet, skriver Christian Degn.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE