cookie-og-privatlivspolitik
- Jeg glæder mig helt vildt til at være vært på Gaffa-Prisen igen - og til at hylde musikken og musikerne, siger Thomas Skov i en pressemeddelelse.

2

Billeder

- Jeg glæder mig helt vildt til at være vært på Gaffa-Prisen igen - og til at hylde musikken og musikerne, siger Thomas Skov i en pressemeddelelse.
Foto: Kenneth Nissen/Free

Gossip

Thomas Skov scorer stor værtstjans med DR-legende

Sammen med Carsten Holm styrer Thomas Skov uddelingen af Gaffa-Prisen 2021, som hylder og hædrer musikscenen.
21. januar 2021 kl. 11:33 Af Ritzau

Annonce

Når musikmagasinet Gaffa hædrer og hylder både den danske musikscene og internationale artister ved et show i Musikhuset Aarhus den 4. marts, bliver det DR-radioprofilen Carsten Holm og tv-værten Thomas Skov, som guider gennem aftenen.

Det annoncerer Gaffa i en pressemeddelelse.

Mens Thomas Skov står i spidsen for showet på scenen, flankerer Carsten Holm ham backstage fra bagscenen i Store Sal omgivet af de optrædende og de nominerede artister.

- 2020 har gjort to ting helt klare for mig: hvor meget jeg savner at komme til koncert sammen med hundredvis, ja sågar tusindvis af andre mennesker og lade mig forføre af musikken, siger Thomas Skov i pressemeddelelse.

- Og så er det blevet helt tydeligt, hvor meget jeg elsker musik og har brugt det, når der er gået corona i humøret. Så er der ikke noget bedre end at sætte musik på og forsvinde væk for en stund, siger den 34-årige tv-vært.

Annonce

Carsten Holm, som har været på DR siden starten af 90'erne og blandt andet har været med til starte P6 Beat op, ser frem til en aften omgivet af musik, som har haft trange kår det forgangne år.

- Det er virkelig en fornøjelse for mig at være den, der går rundt bag scenen og taler med artisterne før eller efter, at de skal optræde - eller når de har vundet priser, siger Carsten Holm i pressemeddelelsen.

- Det er en sjælden mulighed for at være en del af stemningen, og derfor er jeg også glad for at kunne være med til at formidle, lyder det fra den rutinerede radiovært.

Gaffa er også klar til at afsløre fem af livenavnene, der går på scenen i Musikhuset Aarhus, nemlig Hugorm, Arlo Parks, Greta, Baest og Dopha.

Det er læserne, som bestemmer vinderne i kategorierne, som blandt andet omfatter Årets Danske Udgivelse, Årets Danske Band og Årets Danske Hit.

Annonce

Gaffa-Prisen 2021 uddeles den 4. marts. Hvor showet kan ses, er endnu ikke afsløret.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

Annonce

ANNONCE