cookie-og-privatlivspolitik
David Owe skal prøve kræfter med "Korpset". (Arkivfoto)

4

Billeder

David Owe skal prøve kræfter med "Korpset". (Arkivfoto)
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Gossip

Tidligere jægersoldater pisker kendisser gennem nyt TV2-program

David Owe og Rikke Hørlykke er blandt deltagerne i fjerde sæson af "Korpset" under ledelse af Thomas Rathsack.
21. september 2020 kl. 09:06 Af Ritzau

Annonce

Når fjerde sæson af "Korpset" ruller over skærmen næste år, er aspiranterne modsat de foregående sæsoner velkendte ansigter.

I år består holdet, som skal gennem et forløb tilrettelagt af tre tidligere jægersoldater, af kendisser - seks kvinder og seks mænd.

Blandt aspiranterne er skuespiller David Owe, svømmer Sarah Bro, tidligere håndboldstjerne Rikke Hørlykke, den professionelle danser Frederik Nonnemann, tidligere skiløber Sophie Fjellvang-Sølling og håndboldkommentatoren Daniel Svensson.

Træningskurset er ifølge TV2 lavet med inspiration fra danske elitesoldaters optagelsesforløb, der er kendt som et af verdens hårdeste - både fysisk og psykisk.

I spidsen står tidligere jægersoldat Thomas Rathsack, som er flankeret af kollegerne Rune Danielsen og Erik B. Jørgensen, der ligeledes har baggrund i Jægerkorpset.

De foregående sæsoner har aspiranterne været mænd i alderen 20 til 40 år i ekstremt god fysisk form. Men det anderledes udgangspunkt i den kommende sæson betyder ikke, at der bliver tale om en light sæson af "Korpset", forsikrer Thomas Rathsack.

- Det er en broget skare med forskellige baggrunde, og så er der både mænd og kvinder, hvilket er den største forskel. Men vi kommer ikke til at differentiere mellem kønnene overhovedet, siger han til tv2.dk.

- Nogle øvelser har vi justeret en anelse på for at imødekomme den diversitet, der er. Men når det er sagt, bliver det overhovedet ikke en "Korpset" light - slet ikke. De kommer ikke sovende til det, og vi behandler dem ikke anderledes end i de øvrige sæsoner, lyder det fra Thomas Rathsack.

Detresterende deltagerfelt består af den tidligere professionelle cykelrytter Bo Hamburger, iværksætter og personlig træner Cecilie Lind, dessertkok Christel Pixi, professionel bokser Dina Thorslund, komiker Mazen Ismail og skuespiller Søren Vejby.

Fjerde sæson af "Korpset" bliver sendt på TV2 og TV2 Play næste år.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce