cookie-og-privatlivspolitik
Marianne Eihilt skal være dommer i efterårets "Vild med dans". Hun har tidligere været professionel danser i programmet og blandt andet danset med Eskild Ebbesen.
Marianne Eihilt skal være dommer i efterårets "Vild med dans". Hun har tidligere været professionel danser i programmet og blandt andet danset med Eskild Ebbesen.
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Gossip

Tidligere professionel danser i Vild med dans skal være dommer

Britt Bendixen holder pause som dommer i "Vild med dans" på grund af en operation. Nu er afløseren fundet.
19. august 2019 kl. 09:02 Af Af Kristine Dam Johansen, Ritzau FOKUS

Annonce

Når efterårets sæson af "Vild med dans" løber over skærmen, får seerne et gensyn med den tidligere professionelle danser Marianne Eihilt.

Men denne gang skal den 44-årige danser ikke på gulvet med en partner, men derimod sidde i dommerpanelet.

Marianne Eihilt har nemlig sagt ja til at træde ind for dommerveteranen Britt Bendixen, som i år har meldt afbud til "Vild med dans", fordi hun har gennemgået en større hjerteoperation.

Og det er en rolle, som Marianne Eihilt ikke umiddelbart havde set sig selv i.

- Jeg blev beæret over, at jeg blev spurgt, om jeg ville sidde ved dommerbordet i år. Jeg skulle lige vende det et par gange med mig selv, for jeg havde ikke set for mig, at det nogensinde skulle blive aktuelt. Men jeg har en meget ydmyg tilgang til det, siger hun.

Marianne Eihilt har medvirket i "Vild med dans" seks gange og har vundet to gange med henholdsvis Robert Hansen i 2007 og med Joachim B. Olsen i 2008.

Marianne Eihilt var senest med som professionel danser, da hun i 2011 dansede med Tommy Kenter, men hun har sidenhen gæsteoptrådt i programmet i forbindelse med "Vild med dans - Knæk Cancer".

Uden for tv-skærmen er Marianne Eihilt vant til at fungere som dommer til dansekonkurrencer, men hun går til opgaven med ydmyghed.

- Jeg skal ikke prøve at være Britt Bendixen - jeg skal være min egen. Som underviser bruger jeg ofte billeder, når jeg skal give gode råd til danseparrene. Det tror jeg vil gå igen, når jeg skal være dommer i Vild med dans, siger hun.

Marianne Eihilt har i sin egen karriere blandt andet vundet sølv til EM og VM i 10-danse.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

AF: BERIT BECH

Foreningshus eller skoleskyderi 05. februar 2020 kl. 15.06

AF: PETER LUNDSGAARD

Skoleskyderi på Madeskovskolen? 05. februar 2020 kl. 14.34

Annonce