cookie-og-privatlivspolitik
Josephine Chavarria Højbjerg minder meget om Tinka, som hun spiller i TV2's julekalender.
Josephine Chavarria Højbjerg minder meget om Tinka, som hun spiller i TV2's julekalender.
Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Gossip

Tinka-stjernen Josephine: Vi minder meget om hinanden

16-årige Josephine Chavarria Højbjerg kan genkende meget af sig selv i Tinka.
14. december 2019 kl. 20:31 Af Ritzau

Annonce

Da Josephine Chavarria Højbjerg som 14-årig tonede frem på skærmen som Tinka i "Tinkas Juleeventyr", troede hun, at det var "once in a lifetime".

Men i år kan den unge skuespillerinde igen ses som Tinka aften efter aften i december i efterfølgeren "Tinka og Kongespillet".

- Hvis man er med i en tv-serie, og det går godt, så er der en chance for, at man kan få lov til at lave en sæson mere, men det er lidt noget andet med julekalendere. Derfor tænkte jeg slet ikke, at det var en mulighed, fortæller den unge skuespillerinde.

- Det var en overraskelse, da de spurgte, om jeg ville spille Tinka igen, for jeg havde ikke skænket det en tanke, at der kunne komme en efterfølger, heller ikke selv om folk var rigtig glade for den. Men jeg sagde ja lige med det samme, fortæller Josephine Chavarria Højbjerg.

Hun er glad for at få chancen for at portrættere Tinka endnu en gang, for hun føler, at hun har et helt særligt bånd til rollen.

- Jeg har et specielt forhold til Tinka. Det er måske, fordi det er så lang en produktion. Det er jo et helt år, vi arbejder på den, når man tæller pressearbejde og alt sådan noget med. Og så tror jeg også, det er, fordi rollen som hende ligger mig så nær, forklarer Josephine Chavarria Højbjerg.

Hun synes nemlig, at hun og Tinka minder meget om hinanden.

- Jeg kan genkende meget af mig selv i Tinka. Tinka vil virkelig tingene. Det er tydeligt, at hun er ret stærk og også viljestærk. Hun kæmper virkelig og er blevet mere modig, siger skuespillerinden.

Ligesom Tinka er hun også selv vokset, siden hun sidst indtog rollen.

- Vi har fulgtes lidt ad på den måde. Vi går begge efter det, vi gerne vil og vil kæmpe for at opnå det. Jeg har altid været ret stædig, når der er noget, jeg gerne vil. Så giver jeg ikke op. Sådan har jeg det for eksempel med skuespillet, siger hun.

"Tinka og Kongespillet" sendes på TV2 klokken 20.00.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JENS CHRISTENSEN

Rygepolitik 25. januar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

Annonce