cookie-og-privatlivspolitik
Tivoli vil med et nyt koncertkoncept give publikum mulighed for at lytte til livemusik fra tre forskellige scener i haven. Konceptet vil samtidig overholde de gældende coronakrav, understreger Tivoli i en pressemeddelelse. (Arkivfoto)

2

Billeder

Tivoli vil med et nyt koncertkoncept give publikum mulighed for at lytte til livemusik fra tre forskellige scener i haven. Konceptet vil samtidig overholde de gældende coronakrav, understreger Tivoli i en pressemeddelelse. (Arkivfoto)
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Gossip

Tivoli udsætter Fredagsrock: Nyt musikkoncept i mellemtiden

Det kommer til at være muligt at lytte til livemusik fra tre scener og samtidig overholde coronakravene.
12. maj 2021 kl. 08:01 Af Ritzau

Det har ikke været noget nemt år for landets koncertarrangører, hvor udsættelser og aflysninger har stået i kø. Også forlystelsesparken Tivoli i København er ramt af pandemiens vilkår.

Der er fortsat udsigt til, at gæsterne må vente på ubestemt tid, hvis de ønsker at gå til Tivolis meget besøgte koncerter om fredagen, der også er kendt som Fredagsrock.

Derfor vil Tivoli nu søsætte et nyt musikalsk koncept fra den 21. maj, mens ventetiden står på, lyder det fra forlystelsesparken i en pressemeddelelse.

Konceptet har navnet Havefest og kommer til at bestå af tre mindre koncerter hver eneste fredag.

På scenerne vil blandt andre Christopher, Peter Sommer, Faustix, Søs Fenger og Hans Phillip optræde.

Annonce

- Tiden er endnu ikke til de store, tætte forsamlinger, som vi kender fra Fredagsrock. Men vores gæster og den danske musikbranche trænger til livemusik igen, siger Frederik Wiedemann, Tivolis kulturdirektør, i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Så nu udnytter vi, at Tivoli har over 80.000 kvadratmeter have midt i København, hvor vi kan sprede publikum ud på flere udendørs scener og områder med hygge, mad og drikke - under trygge forhold, forsikrer han.

Havefest vil få premiere den 21. maj og vil overholde de gældende coronakrav, understreger Tivoli. Det vil være et siddende publikum, som vil sidde klar ved de tre scener.

Forlystelsesparken karakteriserer selv Havefest som "en hybrid mellem en fredagsbar og endagsfestival".

Koncerterne vil begynde fra klokken 16.00, og det vil samtidig også være muligt at lytte til musik fra forskellige dj's undervejs.

Annonce

Tivoli oplyser, at hvis publikum tager godt imod Havefest, skal konceptet - når Fredagsrock vender tilbage - ses som en udvidelse og opvarmning til den ugentlige store Fredagsrock-koncert på Plænen i Tivoli.

Et andet musikkoncept hos Tivoli vil også vende tilbage, oplyser Tivoli.

For Lillefredag vil genopstå, hvor kunstnere igen hver eneste torsdag vil indtage scenen foran Plænen.

Også her kommer publikum til at være siddende, når blandt andre Lord Siva og Emil Stabil går på.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE