cookie-og-privatlivspolitik
Den 24-årige skuespillerinde May Simón Lifschitz har landet sin første internationale rolle, efter hun i flere år har haft roller i danske film og tv-serier.
Den 24-årige skuespillerinde May Simón Lifschitz har landet sin første internationale rolle, efter hun i flere år har haft roller i danske film og tv-serier.
Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix

Gossip

Transkønnet dansk skuespillerinde får Netflix-gennembrud

Den dansk-argentinske model og skuespiller May Simón Lifschitz skal spille med i fantasyserien "Warrior Nun".
14. august 2019 kl. 08:53

Annonce

Hun har medvirket i danske film og tv-serier som DR3-serien "Yes No Maybe", dramaet "Christian IV" og familiefilmen "Vildheks", men nu står 24-årige May Simón Lifschitz over for sit internationale gennembrud.

Den dansk-argentinske skuespillerinde har nemlig landet en birolle i den nye manga-inspirerede fantasyserie "Warrior Nun", som får premiere på Netflix i 2020.

Serien handler ifølge Soundvenue om den 19-årige Ava, spillet af portugisiske Alba Baptista, der velsignes med overnaturlige kræfter efter at være vågnet op i et lighus.

Efterfølgende hverves hun af en hemmelig nonneorden, hvis krigerkvinder bekæmper helvedets dæmoner på Jorden.

May Simón Lifschitz skal spille karakteren Chanel, som ligesom skuespillerinden selv er transkønnet.

Det faktum, at Chanel er transkønnet, bliver dog ikke italesat i serien, og det var en af grundende til, at May Simón Lifschitz var opsat på at spille rollen.

- Jeg synes, det er tid til at ændre landskabet lidt, så transkønnede også kan få succes uden at skulle indblande deres egen personlige identitet i projektet.

- Andre skuespillere får ikke en rolle for det, de har mellem benene. Jeg synes, min succes skal kunne tale for sig selv og ikke være på grund af min identitet, siger hun til dr.dk.

May Simón Lifschitz har foruden skuespillet læst kunsthistorie og arbejdet som model. Hun har blandt andet optrådt på magasinforsider på Eurowoman og hedengangne Cover.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce