cookie-og-privatlivspolitik
Rasmus Seebach måtte lørdag aflyse en koncert, men på mirakuløs vis er det lykkedes at få koncerten stablet på benene søndag.
Rasmus Seebach måtte lørdag aflyse en koncert, men på mirakuløs vis er det lykkedes at få koncerten stablet på benene søndag.
Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen/Ritzau Scanpix

Gossip

Uvejr tvinger Seebach til aflysning: Kæmpekoncert rykkes til søndag

På grund af torden og regnvejr har Rasmus Seebach været nødt til at rykke en planlagt koncert.
15. juni 2019 kl. 17:40 Af Af Eva Maria Brandi, Ritzau Fokus

Annonce

Rasmus Seebach måtte tidligere lørdag med bedrøvet mine sande, at den store koncert, han skulle have afholdt lørdag aften, var nødt til at blive aflyst.

På grund af uvejr kunne der nemlig ikke garanteres for publikums sikkerhed, og derfor måtte popstjernen trække stikket til den stort anlagte familiekoncert i København, hvor også Burhan G og Hjalmer skulle spille.

Men nu er der godt nyt til de mange skuffede fans. På mirakuløs vis er det nemlig lykkedes at rykke koncerten til søndag.

- Det er med kæmpe glæde, at vi kan meddele, at der afholdes familiekoncert med Rasmus Seebach i morgen!

- Vi har alle været helt ulykkelige over aflysningen i dag, men har vægtet publikums sikkerhed over alt andet, og har således ikke set anden udvej end en aflysning, lyder det på Rasmus Seebachs Facebook-side.

- På grund af hele det fantastiske holds kæmpe fleksibilitet og stålsatte vilje til at få dette muliggjort er det altså nu en realitet, at der bliver afholdt familiekoncert i Valbyparken i morgen, samme tid og samme sted, lyder det.

Det oplyses desuden, at billetterne, der skulle gælde til lørdag, nu gælder til søndag, og at billetkøbere vil få en e-mail om, hvordan de skal forholde sig, hvis de er forhindrede i at deltage i koncerten søndag.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Moderne befolkningsopdragelse 21. oktober 2019 kl. 12.46

AF: BJARKE ROSENKILDE

Når Gud er død. 21. oktober 2019 kl. 02.13

AF: JOHN WENNERWALD

Velfærd i kommunerne 20. oktober 2019 kl. 21.26

AF: BJARKE ROSENKILDE

Borgerens stat 19. oktober 2019 kl. 13.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Lokalpolitik 18. oktober 2019 kl. 11.15

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

Annonce