cookie-og-privatlivspolitik
Faustix og Asta Björk er sikret sig i hvert fald to uger mere i "Vild med dans". På fredag stemmes ingen par ud, da der samles ind til "Knæk Cancer".
Faustix og Asta Björk er sikret sig i hvert fald to uger mere i "Vild med dans". På fredag stemmes ingen par ud, da der samles ind til "Knæk Cancer".
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Gossip

Vild med dans-stjerne afslører hemmeligheden bag kunstnernavn

Har du også spekuleret over, hvad der ligger bag kunstnernavnet Faustix, afslører dj'en det her.
20. oktober 2020 kl. 11:36 Af Ritzau

Annonce

"I en rumba ... Faustix og Asta Björk!"

Sådan kommer det til at lyde i fredagens udgave af "Vild med dans".

Har du også spekuleret over, hvad Faustix mon betyder, forklarer dj'en det her:

- Da jeg blev ansat på McDonald's i sin tid, blev jeg døbt Faust, fordi de mente, at jeg havde solgt min sjæl til Djævelen ligesom Georg Faust (gammel myte, red.), forklarer Faustix og fortsætter:

- Så da vi skulle finde på et artistnavn, skrev min manager bare Faustix, fordi han mente, det var et tryllekunstnernavn, fordi jeg - ifølge ham - var magisk til at lave musik. Det er den korte version, siger Faustix, der bærer det borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen, og smiler.

Den danske hitproducer har lavet klubbaskere med David Jay og Diplo og optrådt på alt fra Roskilde Festival til Smukfest.

Selv om Faustix er vant til at performe for tusindvis af publikummer, er det helt anderledes at danse, når man er på udebane, som man er i "Vild med dans".

Sidste fredag gik Faustix og partner Asta Björk på gulvet i en streetdans, som parret havde valgt i disciplinen ønskedans, og der skete tilsyneladende et gennembrud for dj'en.

De forrige fredage er Faustix og Asta Björk endt nederst i feltet, men fredag indkasserede de 22 point af dommerkvintetten og en placering midterst i feltet.

- Jeg tror, jeg endelig har lært, hvad det vil sige, at være med i "Vild med dans": at jeg ikke er champen fra starten af, og at jeg ikke er den fødte danser, men lærer tingene langsomt, siger Faustix og fortsætter:

- Jeg tænkte heller ikke så meget på, om jeg røg ud eller ej. Jeg gik ind med indstillingen om, at nu skal jeg bare have det sjovt, og at vi skal have en god aften. Det fik vi, og det bar så frugt, siger den 31-årige hitmager og smiler.

"Vild med dans" bliver sendt igen næste fredag fra klokken 20 på TV2 og TV2 Play.

Der ryger ingen par ud, da det handler om at samle penge ind til Knæk Cancer-kampagnen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce