cookie-og-privatlivspolitik
Danseren Karina Frimodt skal giftes med sin kæreste, Kasper Lentz. (Arkivfoto)
Danseren Karina Frimodt skal giftes med sin kæreste, Kasper Lentz. (Arkivfoto)
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Gossip

Vild med dans-stjerne friet til på ferien: Jeg blev rørt til tårer

Danserinden Karina Frimodt blev overrasket, da hendes kæreste faldt på knæ på ferien.
14. juni 2019 kl. 13:00 Af Af Eva Maria Brandi, Ritzau Fokus

Annonce

Da Vild med dans-stjernen Karina Frimodt fyldte 40 år i efteråret, fik hun et gavekort til en rejse af sin kæreste, Kasper Lentz, og sine to børn, Mathilde og James.

En rejse, der dog kun var for hende og kæresten, og som skulle vise sig at blive langt mere end bare en tur til udlandet.

Da parret tog afsted til Mallorca for fire dage siden, havde Kasper Lentz nemlig en helt særlig ring med i bagagen, og i tirsdags lagde Karina Frimodt et opslag på Instagram, hvor hun afslørede, at de skal giftes.

Frieriet kom fuldstændig bag på danserinden, fortæller hun.

- Jeg blev overrasket. Jeg havde slet ikke regnet med, at han ville gå på knæ lige pludselig, og jeg blev rørt til tårer, da jeg fornemmede, hvad der var ved at ske, siger Karina Frimodt.

Hun glæder sig til at gifte sig med Kasper Lentz, som hun har sønnen James på fem år med.

- Det er selvfølgelig større, at vi har fået James sammen, men det er da stort, at man siger ja til hinanden. Der sker bare noget, når man får en ring på. Jeg går bare og er så glad, siger danserinden, der slet ikke kan holde smilet tilbage.

Hun glæder sig over, at både sønnen James og datteren Mathilde, som hun har fra et tidligere forhold, kan være med til brylluppet.

- Det er jo lidt omvendt, fordi vi først er blevet forældre sammen og nu skal giftes, men jeg er faktisk glad for, at det er den vej rundt, så de får lov til at være med i det. Mathilde har allerede sagt i klassen, at hun glæder sig til at være brudepige, fortæller Karina Frimodt.

Hvornår brylluppet skal stå, er parret ved at finde ud af.

- Vi har prøvet at finde ud af, hvornår det kan lade sig gøre, for vi har ikke lyst til, at vi skal stresse. Man skal jo være ude i god tid. Så jeg ved ikke, om det bliver sommeren 2020 eller 2021.

- Men jeg har sagt til Kasper, at jeg ikke har lyst til at være ældre. Jeg synes, det er rigeligt, at jeg er over 40, siger hun og griner.

Hvilken slags bryllup det bliver, er danserinden og hendes kommende ægtemand ved at spore sig ind på sammen.

- Jeg har jo en pigedrøm om, at jeg skal gå op ad kirkegulvet, men om det bliver sådan, ved jeg ikke endnu. Hovedprioriteten for os begge to er, at det bliver en god fest med alle dem, vi holder af, siger Vild med dans-stjernen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce