cookie-og-privatlivspolitik
- Det har været en mega hemmelighedsfuld tid, og det har kriblet i maven over, at det skulle ud, at jeg bliver barselsvikar for Sofie (Linde, red.). Men det var først, da nyheden kom ud, at det rigtigt gik op for mig, at nu kører det!, lyder det fra Melvin Kakooza, som byder seere, dommere og deltagere velkommen til det første liveshow i "X Factor" den 26. februar.
- Det har været en mega hemmelighedsfuld tid, og det har kriblet i maven over, at det skulle ud, at jeg bliver barselsvikar for Sofie (Linde, red.). Men det var først, da nyheden kom ud, at det rigtigt gik op for mig, at nu kører det!, lyder det fra Melvin Kakooza, som byder seere, dommere og deltagere velkommen til det første liveshow i "X Factor" den 26. februar.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Gossip

X Factors nye vært: Så musikalsk er jeg selv

Melvin Kakooza afviser ikke, at han sætter sig bag trommerne i årets "X Factor".
20. februar 2021 kl. 09:00 Af Ritzau

Annonce

Når årets X Factor-liveshows går i luften fra den 26. februar, overtager komikerkometen Melvin Kakooza værtsstafetten fra Sofie Linde, som er gået på barsel med sin lille datter.

Modsat Sofie Linde, som har bedyret, at hun ikke er spor musikalsk, så både synger og spiller Melvin Kakooza selv.

- Jeg har undervist i musik på en efterskole og har spillet trommer i mange år. Derudover spiller jeg guitar og bas og rapper og synger også en lille smule. Så der er noget musik gemt i mig, siger Melvin Kakooza.

Dog har han aldrig nogensinde selv overvejet at stille op i "X Factor".

- Jeg er musikalsk i den forstand, at det er instrumenterne, jeg går op i. Jeg har set alle liveshows og er kæmpe fan af X Factor-bandet, især trommeslageren har jeg været kæmpe fan af og fulgt i lang tid.

Annonce

- Så på den måde har X Factors musikalske del betydet rigtigt meget for mig, mens underholdningsdelen, hvor de synger, har været fedt at se, men det har aldrig været min drøm at synge. Det har helt klart været min drøm at spille med bandet, siger Melvin Kakooza.

Han afviser ikke, at det kan komme til at ske på et tidspunkt under liveshowene.

- Der er mulighed for at komme med idéer, og jeg har da skrevet et par ned, og så må jeg håbe, at TV2 også synes, de er gode, siger Melvin Kakooza med et smil.

For den 29-årige komikerkomet er værtstjansen i "X Factor" en drøm, der går i opfyldelse.

Han troede nærmest ikke sine egne ører, da han fik tilbuddet.

Annonce

- Jeg hæfter mig faktisk ved noget, Sofie (Linde, red.) sagde i februar, da vi hilste på hinanden til Zulu Awards: "Ved du hvad, Melvin - 2020 bliver dit år!".

- Det har jeg tænkt på siden, hvordan tingene lige pludselig falder i hak, for 2020 har været et vildt år karrieremæssigt for mig. Og jeg er virkelig, virkelig glad og taknemmelig for, at det er gået godt på trods af pandemien og alt det negative, der er sket, siger Melvin Kakooza.

Han glæder sig til at byde seere, dommere og deltagere velkommen til årets første liveshow.

- Jeg har sommerfugle i maven over at skulle høre deltagerne stå på scenen for første gang, men jeg har ikke ondt i maven eller premierenerver.

- Jeg er spændt og nervøs på en god måde. Det er en blanding af, at jeg føler mig klædt godt på, og at jeg heldigvis fik lov til at lave to programmer med Sofie på bootcampen.

Annonce

- Hun har været så god til at sætte mig ind i tingene, og hun har været rigtig hjælpsom med at give gode råd og gøre overgangen mega nice. Vi har også så godt et forhold, at jeg ved, at jeg altid kan ringe til hende, lyder det fra Melvin Kakooza.

"X Factor" sendes på TV2 hver fredag fra klokken 20.00.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59

AF: BENNY BURMEISTER

Gratis transport af el. 10. februar 2021 kl. 09.41

Annonce

ANNONCE