cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix, arkivfoto

Guldborgsund

- Du er godt nok svær at slå ihjel

26-årig voldsmand fik en endelig dom for drabsforsøg mod en kvinde i relation til vold begået i Sakskøbing.
12. september 2019 kl. 12:10 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Otte års ubetinget fængsel og erstatningsansvarlig over for en forurettet kvinde.

Sådan lød den endelige dom onsdag til 26-årige Alexander Toro Møllmann, der tilbage i februar ved en byretssag stod tiltalt for en hel stribe af voldsrelaterede forhold og drabsforsøg, og som efter en ankesag ved Landsretten i denne uge endte med en stadfæstelse af byretsdommen.

Helt tilbage til 12. september 2017 var den 26-årige med nuværende adresse i Vestre Fængsel således "uddeler" af et kraftigt slag i ansigtet med flad hånd til en kvindelig medpassager i toget på strækningen mellem København og Nykøbing.


Særlig rå og brutal karakter

Alexander Toro Møllmann var også tiltalt for gentagne slag mod kvinden - stadig relateret til 12. september 2017 - men nu på adressen Agervej i Sakskøbing. Her modtog kvinden flere slag med både hånd og et vasketøjsstativ af metal.

På et tidspunkt mistede hun bevidstheden og endte med tre brækkede ribben, en blødning under en trommehinde, en sammenklappet lunge, fraktur på kraniet og blodansamlinger uden på hjernen ved tindingebenet.

Efter voldsepisoden fulgte han op med at levere trusler om at "grave et hul og smide hende ned i det, hælde benzin ud over hende og sætte ild til", hvis politiet blev kontaktet.

Den 26-årige voldsmand valgte igen ad flere omgange 16. december 2017 på Agervej at sparke og slå med et bælte på kvinden, som endte med at få perforeret en trommehinde, blodudtrædninger ved begge øjne samt blødning under øjets bindehinde.


Lagde reb om hals

Igen 26. december 2017 om natten - og igen på Agervej - forsøgte Alexander Toro Møllmann at slå kvinden ihjel ved blandt andet at slå med et bordben samt at lægge et reb om kvindens hals og vikle det flere gange rundt. Hvorpå han - mens hun lå på gulvet - satte sin fod på hendholdsvis hendes bryst og mave og hev i rebet for at stramme til.

Kvælningsforsøget mislykkedes, og af anklageskriftet fremgik det, at han havde udtalt: "Det var godt nok pokkers, du ikke vil dø" eller "du er godt nok svær at slå ihjel".

Overfaldet resulterede i både hævelse og misfarvning af kvindens hals, smerter i venstre side af maven, diverse sår i hovedet, blødninger i øjnene samt brud på et kindben.

Natten mellem 30. og 31. december 2017 hev Alexander Toro Møllmann kvinden ud af lejligheden på Agervej og tildelte hende både slag med hånd og stoleben samt spark.

Kvinden endte her med en 20-25 millimeter dyb flænge/brud samt blødninger i øjet og hævelse og misfarvning ved øjne og på armen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce