cookie-og-privatlivspolitik
Mickey Pless er spændt forud for premieren torsdag, da han mærker et stort pres på sine skuldre. Mandagens forestilling for pensionister gik dog godt.

6

Billeder

Mickey Pless er spændt forud for premieren torsdag, da han mærker et stort pres på sine skuldre. Mandagens forestilling for pensionister gik dog godt.
Foto: Claus Hansen

Guldborgsund

- Nu er det op til revypublikummet

Nykøbing Falster Revyen er klar til premieren torsdag.
09. juni 2021 kl. 22:00 Af Niki Treumer Mogensen

NYKØBING Torsdag er der premiere på Nykøbing Falster Revyen, og selv om der tirsdag stadig blev arbejdet på det sidste i hallen, er man ved at være klar. Det mener revydirektør Mickey Pless.

- Jeg har sagt "vi kan ikke gøre mere nu". Det har været benhårdt at bygge scene op de seneste tre uger, men nu har vi skabt rammerne, og så skal publikum bare komme med den største ja-hat, give den gas, hygge sig og bakke op, siger han, der glæder sig over, at holdet bag revyen kom tidligt i gang med arbejdet:

- Man ved altid, der kommer noget til sidst, man ikke havde regnet med.

De ting fikses ved forpremiererne, som holdes tirsdag og onsdag. Der har ikke vist sig det store, men da der var særforestilling for 400 pensionister mandag, var der en skævert.

- Vi havde et fortæppe, der gik i stykke søndag og ville ikke gå op, så vi kørte forestillingen uden fortæppe. Publikum fik derfor lov at se alle de skift på scenen, som man normalt ikke ser, og det morede de sig meget over, siger han og forsikrer, at tæppet er klar igen.

Annonce

Føler kæmpe pres

Generelt gik det godt med forestillingen mandag.

- Gæsterne havde en hyggelig eftermiddag, de roste forestillingen, og det var dejligt, siger Mickey Pless.

Nogle mente, at forestillingen havde fået et yngre udtryk, hvilket ifølge direktøren er naturligt, nu der er en yngre instruktør - Rasmus Krogsgaard, der også er på scenen - og han selv har overtaget som direktør efter Flemming Krøll.

Sidste år blev det, der skulle have været debuten, aflyst af corona, så Mickey Pless er ekstra spændt i år:

- I går morges, da jeg vågnede, kunne jeg godt mærke, at nu er det nu. Jeg synes, at jeg skal bevise noget, for sidste år måtte jeg lukke den ned, så der er et kæmpe pres på mine skuldre: Nu skal I have musik, more jer og grine.

Annonce

Da han talte med gæsterne mandag, sagde de dog til ham, at han virkede meget rolig. De ældre var glade for at komme ud at blive luftet, som de sagde, efter at have siddet hjemme et år.

Alle fik tjekket coronapas i døren, som åbnede 60 og ikke som vanligt 30 minutter før forestillingen.

- Desværre havde en del gæster glemt deres telefoner, så de ikke kunne fremvise coronapas. Vi blev derfor nødt til at afvise dem i indgangen, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE