cookie-og-privatlivspolitik
Omkring 35 lokale var mødt op til åbningen af den nye aktivitet, der skal understøtte fællesskabet i boldklubben, dennes venskabsforening og byen yderligere.

6

Billeder

Omkring 35 lokale var mødt op til åbningen af den nye aktivitet, der skal understøtte fællesskabet i boldklubben, dennes venskabsforening og byen yderligere.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

- Nu skal vi have det godt sammen

Krolfbane skal støtte fællesskab i landsby.
26. september 2020 kl. 15:28 Af Niki Treumer Mogensen

Annonce

SYSTOFTE Klonk!

Knapt var den nye krolfbane, hvor kroketudstyr kombineres med golfspillet, ved Systofte Boldklub åbnet, før de lokale prøvede spillet af.

Det skete ved den officielle åbning torsdag eftermiddag, hvor Anita Hessel Pedersen, filialdirektør i Nordea på Lolland-Falster, klippede snoren over.

I samme forbindelse overrakte hun en check på 12.000 kroner til formand for Systofte Boldklub, Kim Danielsen. Pengene fra Nordea-fonden finansierer den nye bane, som anlægsgartneriet Toms Have yderligere havde støttet med fliser til et lille nyt opholdsrum til spillere, der tager en pause.

Det er nemlig fællesskabet, det handler om, fortæller Niels Hemmingsen fra boldklubben, der sammen med Preben Rasmussen står bag initiativet.

- Det skal være sådan, at man kan komme her, tage et spil og en kop kaffe og sige "nu skal vi have det godt sammen", siger han.

35 var mødt op til åbningen, heriblandt en del af dem, der benyttede den petanquebane, der for nylig er vokset i popularitet.

Det sker efter, at der i klubben er begyndt at være hyggeeftermiddage, hvor flere har fået tilknytning. Næste projekt er senere på efteråret, hvor man håber at få et møderum optimeret.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce