cookie-og-privatlivspolitik

27

Billeder


Foto: Flemming Keith Karlsen

Guldborgsund

10 gange translokation

BILLEDSERIE: Nykøbing F. Katedralskole afholdt i går coronavenlig translokation for de afgående studenter med udlevering af eksamensbevis og et håndtryk.
27. juni 2020 kl. 12:20 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

NYKØBING For den udenforstående så det måske normalt ud, da Nykøbing F. Katedralskole fredag sagde farvel til de nye studenter ved den årlige translokation.

Men i år var translokationen skaleret ned fra den traditionelle af slagsen, der plejer at foregå i Nykøbing F. Hallen. I stedet fik hver klasse sin egen translokation i en lidt kortere udgave, som, for disse coronatider, lidt usædvanligt blev sluttet af med et håndtryk.

For at det kunne lade sig gøre på en hensigtsmæssig og lovlig måde, havde Katedralskolen til lejligheden anskaffet et sæt hvide handsker til hver af de nybagte studenter, som blev brugt ved overdragelsen af eksamensbevis og håndtrykket.

Herefter kunne studenterne forlade skolens fællessal ad dør nummer to, hvorefter salen med lidt klargøring indimellem var klar til næste klasses translokation.

Traditionen tro har vi her på folketidende.dk modtaget en række billeder af glade studenter. Vi modtager dog gerne flere billeder, så hvis du har et billede, du har lyst at dele med os og læserne, så send det til os i en besked via Facebook eller på mailen nyhedsdesk@folketidende.dk.

Se flere billeder fra translokationen på Katedralskolen ved at klikke/trykke på billedet herover. I slutningen af billedserien kan du også se billeder fra eux-business-studenternes dimission på Celf.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce