cookie-og-privatlivspolitik
Forstander Christian Schou håber på stabilt sommervejr til Seniorfestivalen som her, da der var Kvindfolkemøde i højskolens have i 2017.
Forstander Christian Schou håber på stabilt sommervejr til Seniorfestivalen som her, da der var Kvindfolkemøde i højskolens have i 2017.
Foto: Anders Knudsen/arkiv

Guldborgsund

1.600 seniorer har billet til festival

Højskolen Marielyst er næsten halvvejs med billetsalg til Seniorfestival.
13. juli 2019 kl. 13:30 Af Birgitte Grønning

Annonce

MARIELYST Næsten 1.600 seniorer har løst billet til Højskolen Marielysts Seniorfestival, der afvikles om et par uger.

Dermed er højskolen næsten halvvejs i billetsalget, og forstander Christian Schou er tilfreds.

- Vi er meget glade, og det går helt efter planen, siger han og konstaterer, at der sælges omkring 100 billetter i døgnet i disse dage.

Festivalen løber af stablen 24. og 25. juli, og der er 3.500 billetter til salg. De sælges via højskolens hjemmeside - og i døren, hvis der er flere tilbage.

- Hvis folk vil være sikre på at kunne komme ind, er det en god idé ikke at vente og satse, anbefaler Christian Schou og understreger, at loftet på de 3.500 deltagere ikke brydes.

Programmet indeholder to dages debatter, koncerter, foredrag og andre aktiviteter fordelt på tre scener inde og ude på højskolen.

De cirka 1.600 solgte billetter er primært købt af seniorer fra Lolland-Falster og Sydsjælland, men ifølge forstanderen kommer cirka 20 procent af gæsterne fra Københavnsområdet, hvor der også er arrangeret særlig buskørsel til og fra i festivaldagene.

Højskolen og dens samarbejdsparter har valgt at markedsføre festivalen ved blandt andet at husstandsomdele 70.000 eksemplarer af programmet på Lolland-Falster og Sjælland.

Tilbage er der bare at håbe på godt festivalvejr.

- Vejret er jo altid jokeren, når man arrangerer noget, der delvist foregår udendørs. Vi håber meget på fornuftigt sommervejr med mere end tyve grader og tørvejr, appellerer Christian Schou, der for tiden morgenbader med sine kursister klokken syv i en 11 grader varm Østersø.

Seniorfestivalen er den første af sin slags og afløser det Kvindefolkemøde, højskolen har kørt i nogle år. På programmet er der blandt meget andet koncerter med Billy Cross, Dario Campeotto, Anne Dorte Michelsen og Stig Rossen.

På debat- og foredragsscenen kan man blandt andre opleve Jytte Hilden, Gretelise Holm, Jens-Peter Bonde og Abelone Glahn.

Og der er mulighed for at røre krop og sjæl med blandt andet jitterbug, ­floorball, seniordans, naturtræning, morgensang og aftenmesse.

Hele programmet kan ses på Højskolen Marielysts hjemmeside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

Annonce