cookie-og-privatlivspolitik
Stine Kiholm-Andersen (i hvidt), der driver virksomheden KA Spirituelt Art på Tårup Skovvej, havde omkring 500 gæster til julemarked i løbet af weekenden.

9

Billeder

Stine Kiholm-Andersen (i hvidt), der driver virksomheden KA Spirituelt Art på Tårup Skovvej, havde omkring 500 gæster til julemarked i løbet af weekenden.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

500 til julemarked med delikatesser til alle sanser

Mit mål er, at de skal føle sig så godt tilpas, at de bliver i to timer i stedet for 20 minutter, fortæller arrangør.
22. november 2021 kl. 15:00 Af Birgitte Grønning

TÅRUP - Smukke ting at kigge på for øjnene. Dæmpet meditations- og julemusik til ørerne. Hjemmebagte æbleskiver og æblegløgg til smagssansen. Og spændende dufte til næsen.

- Alle, der kommer her, skal opleve, at deres sanser bliver fyldt op med de skønneste stemninger. Mit mål er, at de skal føle sig så godt tilpas, at de bliver i to timer i stedet for 20 minutter, fortæller Stine Kiholm-Andersen, der i weekenden arrangerede spirituelt julemarked på Tårup Skovvej.


Kø til læsninger

Her flyttede hun og hustruen ind i december sidste år, så det var debut på julemarkedet i de nye rammer.

Huset på landet blev godt fyldt, da cirka 500 i løbet af weekenden lagde vejen forbi til en hyggestund med gløgg i de færøske lammeskind i haven.

Og til en plads i køen til de fire kvinder, der tilbød læsninger indenfor håndlæsning, afdødekontakt, tarotoplæg og astrologi.

Annonce

Stine Kiholm-Andersens juleværksted bød også på produkter som julemarmelader, æblesmør, rosensalt - foruden krystaller, sjælebilleder og sjælekort.

Hun har allerede besluttet at gøre markedet til en fast tradition næstsidste weekend i november og en sommerverison i juni.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE