cookie-og-privatlivspolitik
Stubbekøbing Hallen var fredag aften fyldt til bristepunktet.
Stubbekøbing Hallen var fredag aften fyldt til bristepunktet.
Foto: Maria Juel Glasius

Guldborgsund

600 samlet til bankoaften

Arrangører har for første gang været nødt til at afvise banko-gæster.
04. november 2019 kl. 19:50 Af Maria Juel Glasius

Annonce

STUBBEKØBING - Jeg kan ikke sige, hvorfor der i år er så mange gæster til banko. Vi har aldrig før prøvet at måtte afvise folk i døren, lyder det fra en mere eller mindre målløs formand for Stubbekøbing Boldklubs Venner, Søren Palle.

Men selv om der inde i hallen ved siden af ham er 600 mennesker samlet, er der fuldstændig stille. I hvert fald imens tallene råbes op fra dommerbordet. Hænderne søger hen over pladen, og af og til er man heldig at kunne lægge en lille gennemsigtig brik.

Denne aften er der meget få børn med, så der er mere stille end sædvanligt.

Pludselig lyder der et højt - og ganske tilfreds - banko fra den ene ende af salen, imens andre udbryder "Arj". Derefter bryder snakken løs. De fleste skynder sig at tage en tår af sodavanden eller lidt slik fra bordet, imens pladen tjekkes og godkendes. Præmien er oftest en gave eller et par flasker vin sponsoreret af en lokal virksomhed.

Og selv om antallet af virksomheder i omegnen falder, er de tilbageværende interesserede i at deltage med gaver til det årlige banko, siger Søren Palle.

Han kan konstatere, at der ikke var så mange Stubbekøbing-ansigter i hallen. Til gengæld kommer deltagerne fra det meste af Lolland, Falster og Sydsjælland.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce