cookie-og-privatlivspolitik
De fire mindre juletræer i gågaden supplerer i år det store på Centertorvet, hvor årets juletræstænding var aflyst på grund af covid-19.

11

Billeder

De fire mindre juletræer i gågaden supplerer i år det store på Centertorvet, hvor årets juletræstænding var aflyst på grund af covid-19.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Alternativ julehygge for børn

BILLEDSERIE: Mille, Matti, Gabriel og Gaia fik slik for julepynt.
30. november 2020 kl. 18:05 Af Birgitte Grønning

Annonce

NØRRE ALSLEV Juletræerne i centergågaden pyntede sig lørdag med bidrag fra Mille, Matti, Gabriel og Gaia, der kom forbi med en pose hjemmeklippet julepynt.

I bytte fik børnene en godtepose af Mie Rasmussen, formand for Nørre Alslev Erhvervsforening. Hun havde pakket 150 af slagsen, og heldigvis kom der flere børn for at hjælpe til med foreningens alternative julehygge i coronaens tegn.

Den traditionelle juletræstænding på centertorvet er aflyst, og derfor er det tid til at tænke nyt og finde på julehyggeaktivitet med få deltagere ad gangen.

- Det er stadig vigtigt at skabe hygge i området og huske folk på, at de lokale butikker er her og har brug for deres julehandel. Vi går jo og håber på, at ikke alle julegaverne bliver købt på nettet i år, for der er ikke så mange Nørre Alslev-butikker, der er kommet med der endnu.

- Men jeg har også fuld forståelse for, at der er nogle, der vælger at handle online for at passe på sig selv, siger Mie Rasmussen.

Klik på billedet herover for at se flere billeder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce