cookie-og-privatlivspolitik
Billedet her er fra et tidligere asfaltarbejde på Brovejen.
Foto: Guldborgsund Kommune, arkivfoto

Guldborgsund

Asfaltarbejde på trafikerede veje

Trafikerede vejstrækninger i Nykøbing bliver berørt.
22. august 2019 kl. 07:10 Af Jakob Poulsen

Annonce

NYKØBING To af de mest trafikerede vejstrækninger i Nykøbing og omegn, Banegårdskrydset og Brovejen, bliver i den kommende tid periodevis lidt sværere at passere.

Guldborgsund Kommune skal nemlig i gang med asfaltarbejde begge steder, og det vil i nogen grad nok komme til at påvirke trafikken.

Man lægger ud på Brovejen i Nykøbing mandag aften og natten til tirsdag i den kommende uge. Her skal der udføres asfaltarbejde på strækningen mellem banegården og Markedsgade - altså lyskrydset ved Kong Frederik IXs Bro.

Arbejdet udføres i tidsrummet fra mandag klokken 18 til tirsdag morgen klokken seks, og ifølge kommunen vil man forsøge at genere trafikken så lidt som muligt. Trafikken vil derfor kunne passere forbi asfaltmaskinerne, men beboerne i området vil blive udsat for en vis grad af støjgener.

Arbejdet er et såkaldt remix, hvor man først varmer asfalten op, hvorefter den bliver fræset op og transporteret ind i asfaltmaskinen, hvor den tilsættes lidt nye materialer og derefter lægges på igen, inden der tromles til sidst.

Senere, på et endnu ikke fastlagt tidspunkt i den nærmeste fremtid, kommer turen så til Banegårdskrydset og de tilstødende veje. Dette arbejde ventes at vare omkring 14 dage, men hvad det helt præcist er, der skal udføres og på hvilke veje udover Banegårdskrydset, melder historien foreløbig ikke noget om, da planlægningen endnu ikke er helt på plads.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

AF: MARTIN WOUTERS

ingen reaktioner fra… 20. november 2019 kl. 10.24

AF: BJARKE ROSENKILDE

Ytringsfrihed eller diktatur. 18. november 2019 kl. 19.20

AF: MARTIN WOUTERS

ønsker flere oplysninger… 18. november 2019 kl. 08.29

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel til en kæmpe 17. november 2019 kl. 20.55

AF: BJARKE ROSENKILDE

Hvor bor de blå? 17. november 2019 kl. 00.39

Annonce