cookie-og-privatlivspolitik
Nysted Strand Camping & Hytteferie kan se frem til overrækkelse af et certifikat som første bæredygtige campingplads i landet. Det er Miljømærkning Danmark, som uddeler certifikatet.
Nysted Strand Camping & Hytteferie kan se frem til overrækkelse af et certifikat som første bæredygtige campingplads i landet. Det er Miljømærkning Danmark, som uddeler certifikatet.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Bæredygtig campingplads

Lokal campingplads er med i en landsdækkende kampagne omkring markedsføring af bæredygtig camping.
09. april 2021 kl. 21:50 Af Kim Møller Pedersen

NYSTED Den første bæredygtige campingplads i Danmark.

Det er kort og godt, hvad Nysted Strand Camping & Hytteferie helt officielt snart kan kalde sig.

Der er planlagt et arrangement senere på måneden, hvor campingpladsen helt præcist indenfor kategorien campingpladser og hoteller bliver den første i Danmark, som er EU-certificeret bæredygtig.

Et certifikat bliver således overrakt til Nysted Strand Camping & Hytteferie af Miljømærkning Danmark, som blandt andet varetager både Svanemærke og EU-Blomst.


Direktør og borgmester

20. april tager direktøren for Miljømærkning Danmark således turen til det sydøstlollandske landskab for at overrække det førnævnte certifikat.

Annonce

Ligeledes kommer borgmester i Guldborgsund Kommune, John Brædder (G), ifølge værtsparret Henrik og Nicole Søby også til arrangementet, hvor både borgmester og direktør Martin Fabiansen fra Miljømærkning Danmark vil holde en kort tale.

Adskillige medier og organisationer som Visit Lolland-Falster, Dansk Kyst- og Naturturisme, Visit Denmark samt Camping Outdoor Denmark/Green Stay Denmark er ligeledes inviteret til arrangementet.

- Det bliver en uformel happening, hvor vi byder på et glas efter overrækkelsen. Som en del af vores bæredygtige koncept, så forhandler vi lokale fødevarer, og derfor kommer Krenkerup og serverer fadøl på dagen, forklarer Henrik og Nicole Søby i en pressemeddelelse om det kommende arrangement.

Nysted Strand Camping er også med i en landsdækkende kampagne omkring markedsføring af bæredygtig camping.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

Annonce

ANNONCE