cookie-og-privatlivspolitik
Der var godt gang i salget fra boden på Sophieskolen.

8

Billeder

Der var godt gang i salget fra boden på Sophieskolen.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Bagt kage for en god sag

BILLEDSERIE: Sophieskolen støtter Børns Vilkår med kager.
11. oktober 2019 kl. 13:30 Af Martin S Poulsen

Annonce

NYKØBING Sukkergrise havde en strålende dag på Sophieskolen i går. Her var der godt gang i salget af hjemmelavede kager og småkager bagt på skolen.

- Vi har været så heldige, at Steens Bageri har doneret 18 kilo dej til børnene i SFO, så de har lavet småkager hele ugen, fortæller lærer Britta Lange.

Småkagerne er bagt for at blive sat til salg fra en bod, hvor forældre torsdag kunne købe kage med hjem. Flere forældre havde også bagt kage derhjemme, som var sat til salg i boden. Hele overskuddet fra salget går til en god sag for alle børn, nemlig Børns Vilkårs tilbud Børnetelefonen, hvor børn kan ringe ind og snakke om deres problemer.

- Sidste år fik vi samlet over 8.000 kroner ind til Børnetelefonen. Det håber vi da, at vi kan gøre mindst lige så godt i år, fortæller Britta Lange.

I Sophieskolens SFO har der de seneste dage også været travlt med at bage muffins. De bliver ikke sat til salg. I stedet kunne skolens elever helt gratis nyde en muffin eller to med glasur og krymmel.

Sophieskolen er en af 1.500 institutioner landet over, der støtter Børnetelefonen ved at sælge kager. Flere end 85.000 børn har været med til at bage kager for den gode sag.

- Vi er rigtig glade for, at så mange børn i hele landet bakker op om "Bag for en Sag". Sidste år havde Børnetelefonen knap 50.000 samtaler med børn, der havde brug for en voksen at tale med. Desværre var der også børn, der ikke fik hjælp. Pengene fra "Bag for en Sag" går til, at endnu flere børn kan komme igennem til en frivillig rådgiver på Børnetelefonen, der lytter og hjælper, når livet slår knuder, siger Rasmus Kjeldahl, der er direktør i Børns Vilkår.

"Bag for en Sag" er en årlig begivenhed, der er blevet holdt siden 2005. Børnetelefonen havde sidste år 49.345 rådgivninger med børn og unge om alt fra forelskelse og venskaber, til mobning og ensomhed.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce