cookie-og-privatlivspolitik

31

Billeder


Foto: Flemming Keith Karlsen

Guldborgsund

Begejstret publikum tog imod årets revy

BILLEDSERIE: 400 spisende gæster støttede igen op om Nykøbing F. Revyen på premiereaftenen - se masser af billeder fra den røde løber.
14. juni 2019 kl. 14:14 Af Maria Juel Glasius, Pia Winther

Annonce

NYKØBING I teorien er premieren på en revy blot en forestilling i rækken af rigtig rigtig mange. Sådan mener kapelmester Mickey Pless, at man godt kan se på det.

Han står uden for teatret i Nykøbing med sin revypartner Pernille Schrøder og tager imod gæsterne, som de drypvist ankommer.

Men der er altså noget over den. Premieren. For selvom at de tre forpremierer er gået fuldstændig efter planen, er der med lige netop den forestilling rigtig meget psykisk på spil.

For lige netop de to er det særligt spændende. De er nemlig gået i mesterlære hos Flemming Krøll med det formål engang at overtage revyen helt. På samme tid blev det på premieren torsdag aften, at Flemming Krøll efter 28 år med Nykøbing F. Revyen skulle se forestillingen fra salen for første gang.

- Og det er gået overraskende godt med at blive siddende i stolen, sagde Flemming Krøll.

400 gæster var mødt til middag inden forestillingen, og til lyden af maremba og trommer fra Guldborgsund Musikskole, ankom de til en fuldstændig proppet teatersal.

Alle gæster udstrålede en vis forventning til aftenens show. Musikarrangementerne plejer at være i top, og scenografien er ofte bedre end hos Cirkusevyen, lød det fra flere. Nogle mente ligefrem, at Nykøbing F. Revyen er perlen på årets revyprogram.

Knap fire timer senere rejste en fuld sal sig for at give et stående bifald til skuespillerne og det øvrige hold. Flemming Krøll blev jublet op på scenen, hvor han iført et kridhvidt jakkesæt med guldkanter takkede for 28 års godt samarbejde.

- Det var faktisk slet ikke svært at holde mig tilbage på tilskuerrækkerne, forklarede han.

Han fortsætter som producer, imens Mickey Pless og Pernille Schrøder overtager ledelsen af Nykøbing F. Revyen.

- Vi moderniserer stilen og går et skridt videre, siger Mickey Pless med henvisning til aftenens afslutningsnummer. Det var skuespillernes idé, og det modtog på stedet endnu et stort bifald.

- Det gik skide godt. Over al forventning. Folk var med fra allerførste minut, og de grinede på de helt rette tidspunkter, siger han og forklarer, at et Ghita Nørby-indslag var aftenens sats.

Den var først blevet helt færdig dagen forinden, lød det efterfølgende fra en lettet Mickey Pless.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce