cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Ingrid Riis

Guldborgsund

Beslutning om poolhuse udsat

Ingen slutning på sommerhussagen i denne omgang.
22. februar 2021 kl. 15:39 Af Andreas Johansen

Annonce

På mandagens udvalgsmøde i teknik-, miljø-, og ejendomsudvalget i Guldborgsund Kommune var det altoverskyggende fokus på sagen om de 10 store sommerhuse i Feriebyen på Marielyst.

Sagen, der har trukket overskrifter i nationale medier, og som Folketidende har fulgt tæt i lang tid, stod til at få sin endelige afgørelse på udvalgsmødet, der startede allerede klokken otte mandag morgen, men sådan skulle det ikke gå.

Flere medlemmer af teknik-, miljø-, og ejendomsudvalget var nemlig utilfredse med fremstillingen af de forskellige muligheder, politikerne havde i sagen.

Udvalgsmedlemmerne Annemette S. Johnsen (SF), Ole Bronné Sørensen (S) og Lis Magnussen (V) valgte slet ikke at ville diskutere handlingsmulighederne mandag, da de følte, at indstillingen fra embedsværket var for enøjet.

- Dagsordenen kunne ikke godkendes. Det kunne den ikke denne gang qua punktet om sommerhusene i feriebyen. Det er min opfattelse, at forvaltningens fremstilling er for ensidig og næsten udelukkende beskæftiger sig med en såkaldt "retslig godkendelse" (en ændring af lokalplanen, red.).

Annonce

- Muligheden om en "fysisk godkendelse" (at rive sommerhusene ned, red.) fremgik stort set ikke af dagsordenen, så vi kunne ikke godkende den, lyder det fra Ole Bronné Sørensen.

Beslutningen er altså udskudt til næste møde i udvalget.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: CHRISTIAN NYBORG MORTENSEN

Lokale borgere frarøves… 06. marts 2021 kl. 19.12

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

Annonce

ANNONCE