cookie-og-privatlivspolitik
Henriette Skotte Kerff, indehaver af Bregnholt Blomster, lagde smukke omgivelser til dagen.

6

Billeder

Henriette Skotte Kerff, indehaver af Bregnholt Blomster, lagde smukke omgivelser til dagen.
Foto: Andreas Johansen

Guldborgsund

Blomster og bobler i naturen

BILLEDSERIE: 15 kvinder lærte at binde blomster hos Bregnholt Blomster.
24. juli 2021 kl. 15:20 Af Andreas Johansen

KALLEHAVE - Vi startede selvfølgelig lige med at drikke et lille glas champagne og spise noget chokolade. Så var alle klar til at være kreative.

Sådan forklarer Henriette Skotte Kerff det blomsterbindingskursus, hun sammen med blomsterbinder =AZUiWROHDCywpd6mquzDpjgLp7lMIH1cEnh1CHpHdGlj_tyBtlrMgpfpRCk9mHFbCn-GWN3ooLqbhCEW9zR8KV-zBv1rl9AXLkmgs6K0KCldHB92dK2blfg8pGVI5PXkyd-VkXHvbBC14XAj5QqL_aB5y3X3bHokzuLVoz0vCsDAKDB7m5XzYXuvuVA36nqbYIQ&__tn__=-UC%2CP-R]Kristell Eliza Petersen var i fuld gang med at holde, da Folketidende onsdag kiggede forbi Bregnholt Blomster.

Det var gået over al forventning med at tiltrække deltagere. I en sådan grad, at de to kvinder bag projektet kun turde dele nyheden om kurset én gang, for få dage efter var der allerede 15 tilmeldte. Og flere skal der ikke være. Så kan Kristell ikke nå rundt og guide med den ro og det høje humør, hun helst vil gøre det med.

Boblerne fra de våde varer var vist allerede forsvundet igen, da deltagerne, alle kvinder, stillede sig bag bordene og gik i gang med at kreere.

Der var overraskende stille i den smukke sommerhave. Koncentrationen hang i luften.

Annonce

- Jeg synes, det går godt. Det har været sjovt. Og det har været spændende at kunne plukke blomsterne her i den smukke have. Jeg elsker blomster, og jeg elsker at pynte op i hjemmet. Jeg håber faktisk allerede, at de laver noget igen til efteråret og til jul, for så skal jeg nok stå klar, fortæller Marlene Lundemand, der var en af de heldige, der fik lov til at være med.


En smagssag

=AZUiWROHDCywpd6mquzDpjgLp7lMIH1cEnh1CHpHdGlj_tyBtlrMgpfpRCk9mHFbCn-GWN3ooLqbhCEW9zR8KV-zBv1rl9AXLkmgs6K0KCldHB92dK2blfg8pGVI5PXkyd-VkXHvbBC14XAj5QqL_aB5y3X3bHokzuLVoz0vCsDAKDB7m5XzYXuvuVA36nqbYIQ&__tn__=-UC%2CP-R]Kristell Eliza Petersen har travlt med at hjælpe deltagerne i den rigtige retning.

Der er selvfølgelig regler og retningslinjer for, hvordan den gode buket ser ud, men i virkeligheden er det op til den enkelte, hvordan kreationerne skal se ud:

- Der kan sagtens være nogle buketter, som ikke lige falder i min smag, men som jeg godt kan se er vældig godt udført. Men jeg vil sige, at jeg er imponeret over niveauet her i dag. Der er mange flotte buketter, og det er helt fint, at jeg er ved at gøre mig selv arbejdsløs, siger Kristell og slår en latter op.

Opfordringen om at holde flere kurser henover året når da også Henriette Skotte Kerffs ører. Og hun er lydhør.

Annonce

- Med sådan en opbakning bliver vi jo næsten nødt til at finde på et eller andet. Det kunne vi sagtens finde på!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE