cookie-og-privatlivspolitik
Michelle og Anders Jacobsen har hver sin maskine. Hun kører den store røde BMW med sidevogn, hvor børnene Enya på 4 og Miky på 6 år sidder. Andy på 12 kører på en af pladsens cykler, selvfølgelig med sidevogn.

6

Billeder

Michelle og Anders Jacobsen har hver sin maskine. Hun kører den store røde BMW med sidevogn, hvor børnene Enya på 4 og Miky på 6 år sidder. Andy på 12 kører på en af pladsens cykler, selvfølgelig med sidevogn.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Børn og motorcykler på camping-pladsen

BILLEDSERIE: Falster City Camping har besøg af motorcykel-børnetræf.
23. juli 2021 kl. 20:36 Af Lise Ravnkilde

NYKØBING Motorcykler i alle størrelser og mærker kan i disse dage beundres på Falster City Camping. En del af motorcyklerne på campingpladsen har sidevogn og børnesæder, det er nemlig et motorcykeltræf, hvor børnene er omdrejningspunktet. MC Touring Club (MCTC) holder sit årlige børnetræf.

I et hjørne af pladsen er der stillet et stort fællestelt op, hvor deltagerne spiser sammen, og bagved det er der en afdeling af campen, hvor de unge over 16 år holder sammen.

I løbet af ugen bliver der kørt ture, forleden en fællestur, som gik over Stubbekøbing og med færgen "Ida" til Bogø. Ellers byder campen blandt andet på stor familiedyst og ringridning.

Ringridningen er årsag til, at familien Halling Diness Andersen fra Sakskøbing har tre motorcykler (og en bil) med på campen. De har tre børn - Maja på 4, Marie på 5 og Malte på 12 år.

Indtil børnene er fyldt fem, skal de sidde i sidevognen. Men når de fylder fem år, må de sidde bagpå i et særligt sæde.

Annonce

Ringridning er for solocykler, hvor det er bagsædepassageren (barnet), der skal fange ringen.

Maja er med i sidevognene, når der køres ture. Når familien er med til ringridning, sidder Marie bagpå mor (Helena Halling Diness Andersen) og Malte bagpå far (Martin Halling Diness Andersen).

Maja på fire år må være en slags rekord, det er femte gang, hun er med på træf.

- Jeg havde hende med første gang, lige efter jeg havde født, da var hun to uger, fortæller Helena Halling Diness Andersen.

Dengang havde familien camplet med til overnatning, men i år mener de, alle børnene er blevet store nok til at bo i telt.

Annonce

Familien er med til at arrangere campen, når den hvert andet år holdes et sted på Sjælland og øerne, de andre år holdes den et sted i Jylland.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE