cookie-og-privatlivspolitik
Som det ses, var opbakningen til at finde flere svar omkring det pludselige brugsuddelerstop i Guldborg ganske stor mandag aften på GuldBorgen, som i øvrigt får en stor tak fra initiativgruppen for at stille lokaler til rådighed.
Foto: GuldBorgen

Guldborgsund

Borgere kræver flere ord

Kæmpe opbakning i Guldborg til at få en uddybende brugs-forklaring.
23. november 2021 kl. 19:40 Af Kim Møller Pedersen

GULDBORG Opbakningen til at finde flere svar omkring den aktuelle situation med et pludseligt uddelerstop i Dagli'Brugsen i Guldborg er ganske stor. Det blev slået fast mandag aften på GuldBorgen, hvor det handlede om at frembringe mere information og en uddybende forklaring omkring det pludselige uddelerstop.

Forud for mødet havde initiativgruppen bag samlet 151 underskrifter ind i løbet af sidste uge, og de var alle fra medlemmer, som støtter op om en indkaldelse til en ekstraordinær generalforsamling hos Guldborg Brugsforening.

- Underskrifterne blev afleveret i lørdags og er nu hos formanden for Guldborg Brugsforening. Det betyder ifølge vedtægterne, at der skal indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling senest 14 dage efter i lørdags, og herfra kan der maksimalt gå 14 dage yderligere til at få afviklet den ekstraordinære generalforsamling, hvor det overordnede formål er, at bestyrelsen skal forklarer dens handlinger, og at vi fremadrettet får det bedste grundlag for, at vores Dagli'Brugs kan leve et godt liv i Guldborg, fortæller Preben Kristensen på vegne af initiativgruppen bag mandagsmødet.

Her blev der ifølge Preben Kristensen sat en prop i optællingen af deltagere ved de 151.

- Vi var et sted mellem 150 og 200, og måske har der været en 20-30, som ikke har været medlem af brugsforeningen. Men der er så rigeligt de nødvendige antal medlemmer, der skal til for at kunne kræve en ekstraordinær generalforsamling. Her må bestyrelsen forklare sig og prøve at lukke op for den hemmelighedsaftale, der er indgået med brugsuddeler Per Christensen, fortæller Preben Kristensen.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE