cookie-og-privatlivspolitik

Guldborgsund

Borgeroprør i Guldborg gav pote

Efter hurtigt arbejde af initiativgruppe og et borgermøde venter der nu flere ord om brugsuddelerstop.
25. november 2021 kl. 18:50 Af Kim Møller Pedersen

GULDBORG En anden procedure fremadrettet og en uddybende forklaring på, hvad der egentlig skete omkring det pludselige brugsuddelerstop i Guldborgs Dagli'Brugs.

Det er klokkeklare eksempler på, hvad det er for forventninger, som gennem de seneste dage og uger har vokset sig større og større hos en lokal gruppe borgere i Guldborg og nærmeste omegn.

Som man har kunnet læse om løbende i Folketidendes spalter, har der i udgangspunktet ikke været yderligere forklaringer at hente fra hverken Guldborg Brugsforening eller den nu afskedigede brugsuddeler Per Christensen omkring det pludselige stop i samarbejdet, som mange lokale borgere har undret sig over.


Mange indlæg sendt ud

Det sidste har man ikke kunnet være i tvivl om, hvis man har læst med i de mange undrende og protesterende indlæg på diverse facebooksider både med afsæt i Guldborg og Omegn, men også eksempelvis hos Vigsnæs Beboerforening. Alt sammen som et resultat af indtil videre manglende forklaringer omkring afskedigelsen af en ellers lokalt ganske populær brugsuddeler, der med afsæt i en indtil nu hemmeligholdt fælles aftale heller ikke har haft yderligere forklaringer.

Men det kan være, det med de manglende forklaringer ændrer sig i den nærmeste fremtid.

Annonce

For oven på mandagens kæmpe fremmøde og opbakning i GuldBorgen ved et hurtigt indkaldt borgermøde om brugsuddelerstoppet er kravet om en snarlig ekstraordinær generalforsamling med uddybende brugs-forklaringer blevet indfriet.


Ekstraordinær på vej

- Dagli'Brugsen holder ekstraordinær generalforsamling den 1. december klokken 19 på GuldBorgen, lyder det således kort og godt fra Preben Kristensen på vegne af den initiativgruppe, som de seneste uger har arbejdet hurtigt og ihærdigt for at finde frem til yderligere forklaringer fra parterne omkring det pludselige brugsuddelerstop.

Mandagsmødet endte som omtalt i Folketidende med masser af underskrifter til et krav om en ekstraordinær generalforsamling om det pludselige og altså over for den brede offentlighed uforklarlige brugsuddelerstop, og få dage efter var indkaldelsen som nævnt en realitet.

For lige knap tre år siden tiltrådte Per Christensen som brugsuddeler i Guldborg, og nu venter der altså en uddybende forklaring om det bratte stop i ansættelsen. Folketidende følger naturligvis op på sagens udvikling.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE