cookie-og-privatlivspolitik
Flot så det ud, da der var talt ned lige efter juletalen.

6

Billeder

Flot så det ud, da der var talt ned lige efter juletalen.
Foto: Kim Møller Pedersen

Guldborgsund

Byen samlede sig om det store træ

Hos Sakskøbing Handelsstandsforening gik alt som forventet med tændingen af det store juletræ på Rådhustorvet. Og der blev snakket om, at der vist aldrig havde været så mange mennesker til juletræstænding før.
20. november 2021 kl. 11:00 Af Kim Møller Pedersen

SAKSKØBING Med et endnu et vellykket tryk det helt rigtige sted - og selvfølgelig nedtælling fra mange julebrølende børnestruber - blev der på et splitsekund fyret godt og grundigt op under den i forvejen stærkt tiltagende julestemning i Sakskøbings gader.

For mens de kendte røde julelamper tidligt på måneden kom op at hænge på udvalgte steder, og mens der senest også er stødt en vis kæmpe-julemand til på Torvet i Sakskøbing, så handlede det fredag aften om at sætte gang i byens helt store juletræ.

Sådan et står nu med fuld lysdækning og gør sig til på Rådhustorvet, hvor juletræstændingen traditionen tro blev hjulpet godt på vej af mange forventningsfulde små størrelser, der var med familien på fredagsudflugt.

Og med hjælp fra tekst hentet i Chris Reas juleklassiker "Driving Home For Christmas" fik nyligt genvalgte byrådsmedlem og bysbarn Martin Lohse holdt en ganske hyggelig juletale, hvor der både blev vendt tambourkorps, fællesskaber, familiebånd og dannelse. Og så kom det store lys over byen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE