cookie-og-privatlivspolitik
Som det ses her fra et friskt luftfoto taget tidligere på ugen, er der gang i byggeriet i Møllehaven - tre parcelhuse står allerede færdige, og et fjerde ser ud til at være klar til indflytning inden længe.
Som det ses her fra et friskt luftfoto taget tidligere på ugen, er der gang i byggeriet i Møllehaven - tre parcelhuse står allerede færdige, og et fjerde ser ud til at være klar til indflytning inden længe.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Byggevækst fortsætter

Der er fortsat gang i nybyggeriet i det østlollandske.
17. oktober 2021 kl. 20:30 Af Kim Møller Pedersen

ØSTLOLLAND Det er altid dejligt at kunne skrive om positive lokale nyheder som vækst i nybyggeri af enfamiliehuse og generelt masser af aktivitet og salg af alt fra villaer til fritidshuse og fleksboliger. Tilbage i marts måned i år var det også netop en af den slags positive nyheder, man kunne læse om i artiklen "Nyt liv i hussalg og byggeri".

Dengang i foråret kunne der meldes om bygge- og boligtravlhed mange steder på Østlolland og ikke mindst i byområder som Nysted og Sakskøbing. Og heldigvis ser det billede ud til at fortsætte - også her hen imod slutningen af 2021.


Fortsat gang i den

- Vi kan i hvert fald konstatere, at der er solgt fem byggegrunde i Møllehaven i Sakskøbing i år, og samtidig er der også en reservation. Og med hensyn til Nysted, er der også gang i den med fem salg i 2021 på Bygvænget, Hirsevænget og Havrevænget samt en enkelt yderligere reservation, fortæller Steen Andersen, teamkoordinator i ejendomsadministrationen i Guldborgsund Kommune.

"Nybyggerne" bliver altså stadig her i slutningen af 2021 ved med at blive tiltrukket af eksempelvis områderne Møllehaven og de tre førnævnte veje i Nysted. I forhold til udmeldingerne i foråret kan Steen Andersen således konstatere en fortsat positiv udvikling for de nævnte udstyknings-områder.

- Tiden er på mange måder blevet gunstig i forhold til nybyggerier, og jeg tror egentlig ikke, at den stigende rente, vi nu ser, får den helt store betydning for den lokale udvikling, mener Steen Andersen.

Annonce

Eksempelvis i tilfældet Møllehaven i Sakskøbing er udstykningerne her helt tilbage fra den tidligere Sakskøbing Kommune.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE