cookie-og-privatlivspolitik
Billetsalget til medlemmer plejer at starte med et stort arrangement, men det måtte i år aflyses. Foreningen sælger efterhånden flere og flere billetter i løssalg op til selve forestillingerne.
Billetsalget til medlemmer plejer at starte med et stort arrangement, men det måtte i år aflyses. Foreningen sælger efterhånden flere og flere billetter i løssalg op til selve forestillingerne.
Foto: Claus Hansen/arkiv

Guldborgsund

Coronalukning forsinker teaterforenings billetsalg

Offentligheden må vente lidt endnu på at sikre billetter til efterårets forestillinger, da teknikaliteter er i vejen.
05. juni 2020 kl. 16:00 Af Niki Treumer Mogensen

Annonce

NYKØBING Teatergængere må vente med at sikre sig billetter til Teaterforeningen Guldborgsunds efterårsforestillinger.

Salget plejer at blive givet fri i slutningen af maj, efter foreningens medlemmer har haft mulighed for at købe billetter, men det er forsinket af tekniske årsager som følge af coronanedlukning, forklarer foreningens forkvinde Jette Malmskov.

- Problemet er, at vi ikke kan lægge medlemmernes bestillinger ind i systemet, for det er kun på den stationære computer på Nykøbing F. Teater, og det er lukket for tiden, siger hun.

Da det ikke kan indtastes, hvor mange og hvilke billetter medlemmerne har købt, kan der dermed ikke åbnes for salg til andre. Jette Malmskov håber, at der snart kan åbnes.

- Jeg er i løbende kontakt med teaterforvalter Jens Couriol om, hvornår vi kan komme ind. Jeg håber, det sker inden for de næste par uger, siger hun.

Medlemmerne plejer at kunne købe billet ved et stort arrangement på teatret, men dette var aflyst i år på grund af coronaen.

Billetsalget til dem ser dog meget fornuftigt ud, melder forkvinden og tilføjer, at der snart er brochurer på bibliotek og turistkontor, så alle kan se programmet. Sæsonen begynder efter planen 17. september med Figaros "Elverhøj - men tonen er lav".

Læs også artiklen "Håber på kompensation" om Amatørscenen Mælkebøtten og artiklen "Teater må rykke forestillinger" om Sprøjtehus Teateret i torsdagens Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce