cookie-og-privatlivspolitik
Sådan så det ud i mandags, da 3F-repræsentanter mødte frem ved Hotel Saxkjøbing for at starte konflikten, der bunder i ansættelsesvilkår for syv 3F-medlemmer.
Sådan så det ud i mandags, da 3F-repræsentanter mødte frem ved Hotel Saxkjøbing for at starte konflikten, der bunder i ansættelsesvilkår for syv 3F-medlemmer.
Foto: Claus Hansen

Guldborgsund

De røde faner er tilbage

I hjørnet af Torvet foran Hotel Saxkjøbing vil der torsdag eftermiddag igen være røde faner og 3F-repræsentanter.
11. april 2019 kl. 14:30 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING 3F-konflikten mod Hotel Saxkjøbing lå tirsdag og onsdag stille hen efter mandagens indtog af røde faner i hjørnet af Torvet.

- Vi møder frem igen klokken 16 torsdag, og vi ved godt, at blokaden ikke er effektiv som sådan, men vi har ingen interesse i at optrappe konflikten. Hvis vi først når derhen, hvor vi lukker for al tilgang af varer, så er det ikke så sjovt længere. Foreløbig tager vi det stille og roligt. Det er vigtigt for os, at vi får en aftale igennem, og vi ønsker ikke, at det skal udvikle sig til en ny Vejlegaardsag, fortæller Niels Henriksen, formand for 3F Guldborgsund.

Med "Vejlegaardsag" henviser Niels Henriksen til en strid fra 2011, hvor 3F Vejle og forpagteren på Restaurant Vejlegaarden endte i en meget mediedækket og voldsom konflikt. Niels Henriksen henviser i øvrigt til, at han allerede mandag inviterede til nye forhandlinger med hotellet. Fra hoteldirektør Anette Navnes side lyder svaret på den opfordring således:

- Hotel Saxkjøbing er i en proces, hvor vi forhandler om at få nye ejere ind. Så snart det er på plads, tager den nye ejerkreds stilling til, hvordan vi kommer konstruktivt videre i dialogen med 3F.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

nye kunst i gedser???? 26. juni 2019 kl. 07.42

AF: JOHN WENNERWALD

Tillykke til folkestyret 24. juni 2019 kl. 00.22

AF: LOTTE HINRICHSEN LARSØ

Til byrådet vedr.… 19. juni 2019 kl. 16.53

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 18. juni 2019 kl. 08.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

Annonce