cookie-og-privatlivspolitik
Det er fjerde år, at Systofte Skov er med i Skovens Dag, om end det i år er uofficielt.

13

Billeder

Det er fjerde år, at Systofte Skov er med i Skovens Dag, om end det i år er uofficielt.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Det blev alligevel Skovens dag

BILLEDSERIE: Trods manglende landsdækkende opbakning fra Dansk Skovforening blev Skovens Dag alligevel fejret i hvert fald i Systofte Skov.
13. maj 2019 kl. 14:23 Af Peter Levinsen-Hansen

Annonce

SYSTOFTE Dansk Skovforening besluttede sidste år ikke at videreføre arrangementet Skovens Dag, der ellers på landsplan strakte sig tilbage til 1994. Helt så lang tid havde Systofte Skov ikke været med, men til gengæld fortsatte skovens ejer Tejs Sigsgaard ufortrødent traditionen i går søndag.

På pladsen ved Savværket inde i skoven var der både snobrødsbagning, guidede ture i skoven og meget mere, der kunne være med til at udgøre en hyggelig søndag i skoven.

- Vi har lavet det lidt anderledes i år. Hvor vi de andre år gik i samlet flok nede fra vejen klokken 11, har vi i år i stedet bare sagt, at vi starter klokken 11 og slutter klokken 16, og så kan folk bare komme og gå, som de har lyst til, fortæller Tejs Sigsgaard.

- Men den landsdækkende markedsføring mangler lidt, så jeg håber da, at det vender tilbage næste år. For de gør meget. Der er ingen tvivl om, at det er Skovens Dag, når de styrer det, fortsætter han.

I det fine forårsvejr var folk samlet om bålet, hvor der til snobrødet også var mulighed for at riste pølser, som man kunne nyde i den idylliske natur.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce