Restaurant er klar til ibrugtagning, men ejer har foreløbig ventet en måned på tilladelse til netop dette
NYSTED Under navnet Det gamle pakhus har Ole Garde en så godt som færdig restaurant klar til åbning i Adelgade i Nysted.
- Det er en færdig restaurant, bortset fra de der småting, der er inden en åbning, fortæller Ole Garde.
Og sådan har restauranten nu set ud i cirka en måned, mens Ole Garde venter på den sidste ibrugtagningstilladelse fra Guldborgsund Kommune. Restauranten har været omkring et år undervejs.
- Vi startede med at vente i fire måneder på en byggetilladelse, så byggede vi i fem, og nu er det omkring en måned siden, at vi kunne melde det hele klar, fortæller Ole Garde, der bruger omkring 50.000 kroner om måneden på at holde det hele klar.
- Vi havde jo håbet at kunne starte i sommer, men det blev ikke til noget, fordi det tog så lang tid at få behandlet byggesagen, fortsætter han.
Det er Marianne Rambusch og Ole Garde, der vil stå for restauranten. Parret har tidligere haft Restaurant Skansen, og det er også planen, at Det gamle pakhus skal føres videre i samme stil med en menu med især frisk fisk.
Skulle det blive nødvendigt at udvide, er der også masser af plads til det, fortæller Ole Garde, der har en hel andensal og tredjesal til rådighed, som endnu ikke er gjort klar.