cookie-og-privatlivspolitik
Her er Natasha Gjerulff Jensen og Moviestar på vej mod et af de i alt fire fejlfrie løb ved VM i Kristianstad i Sverige.

4

Billeder

Her er Natasha Gjerulff Jensen og Moviestar på vej mod et af de i alt fire fejlfrie løb ved VM i Kristianstad i Sverige.
Foto: Jens Ole Nielsen

Guldborgsund

Det største trofæ kom med hjem til Rykkerupvej

Natasha Gjerulff Jensen og Moviestar trænede op til VM på egen bane
09. oktober 2018 kl. 20:18 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Et fantastisk drive, giver sig 100 procent og sætter nogle fantastiske tider på agilitybanen. Sådan lyder de rosende ord fra 29-årige Natasha Gjerulff Jensen om den fireårige shetland sheepdog, der adlyder navnet Moviestar.

Moviestar adlyder også meget mere end det, og de mange træningstimer med kommandoer og anvisninger i fart og vendinger gav i den grad pote for nylig i Kristianstad i Sverige med et individuelt verdensmesterskab til hundetræner og hund fra Rykkerupvej nær Sakskøbing.


En bedrift i fællesskab

Allerede i gårsdagens avis kunne man ganske kort læse om det fornemme resultat fra agility-verdenen, og Natasha Gjerulff Jensen får her mulighed for at uddybe med et par ekstra ord om den store bedrift af træner og hund i fællesskab.

- Moviestar var egentlig udtaget til VM allerede sidste år, men hun fik en skulderskade, og efter råd fra dyrlægen valgte vi at trække hende i otte måneder. Og faktisk fik hun en ny skade her i juni og juli, så det er ikke meget, vi har nået at træne frem mod VM, fortæller Natasha Gjerulff Jensen, som dog nåede at få Moviestar på højkant og i agilitygear frem mod de nordiske mesterskaber i august.

Her var resultatet dog ikke prangende, så det var med hundetrænerens ord lidt "fifty-fifty", hvordan det ville gå med Moviestar til VM.


I alt seks hunde

Men som nævnt gik det hele over al forventning til VM. Og hvor mange træningstimer skal der så til for at skabe en verdensmester?

- Jeg vil sige omkring en time i snit om dagen. Det handler meget om at få den rette struktur frem for at have mange timer, fortæller hundetræneren fra Rykkerupvej. Her flyttede familien med de seks hunde - alle i god træning - tilbage til netop for at kunne dyrke træningen på den agilitybane, som nu ligger i deres egen baghave.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: FREDDI HANSEN

"Fragtskib med beruset kaptajn----" 22. februar 2019 kl. 23.42

AF: FREDDI HANSEN

"Fragtskib med beruset kaptajn----" 22. februar 2019 kl. 23.30

AF: KARIN MOLTER KRØYER

Projekt "Øen" 22. februar 2019 kl. 19.43

AF: HELENE WIINGAARD

Sikke et spild... 21. februar 2019 kl. 13.50

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

Annonce