cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Privatfoto

Guldborgsund

Dødt rovdyr smidt ud

En grævling skabte undren tirsdag formiddag.
24. november 2021 kl. 12:40 Af Andreas Johansen

NYKØBING En ualmindelig aparte situation udspillede sig tirsdag formiddag nær Annes Fisk på havnen. Her lå der lige pludselig en død grævling på matriklen - ikke et syn, der er hverdagskost midt i byen.

Det er ikke uheldige omstændigheder, der er tale om her, forklarer indehaver Martin Stanley Quaife, da Folketidende fanger ham til en snak om tirsdagens mest overraskende hændelse:

- En beboer fra den anden side af gaden kom over og spurgte os, om vi havde set, hvad der var sket. Det havde vi ikke. Så vi gik udenfor og så denne her grævling ligge midt i det hele, forklarer Martin Stanley Quaife.

Men hvor kommer den fra? Jo, det havde beboeren også bemærket.

- Hun fortæller mig så, at der er en lidt spøjst udseende mand, der er stået ud af en bil og simpelthen har smidt den af her. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige, for det er så mærkeligt, fortsætter ejeren af Annes Fisk.

Annonce

Martin Stanley Quaife opfordrer folk, der har opholdt sig nær Annes Fisk tirsdag formiddag, til at kontakte politiet, hvis de har set noget.

- Så vidt jeg ved, er vi gode venner med alle! Jeg er lidt i vildrede, for det er jo helt vildt. Men kommunen var heldigvis hurtig til at komme og hente den, fortæller Martin Stanley Quaife.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE