cookie-og-privatlivspolitik
Der arbejdes på livet løs på markedspladsen i Døllefjelde med at få rejst de store telte til årets Dølle-marked.

10

Billeder


Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Dølle gør klar til marked

BILLEDSERIE: Om godt fire uger begynder årets udsatte Døllefjelde-Musse Marked.
03. august 2021 kl. 20:50 Af Jakob Poulsen

DØLLEFJELDE Det blev slet ikke til noget sidste år på grund af corona og restriktioner. Det blev heller ikke til noget i foråret på grund af coronarestriktioner. Men nu sker det snart: Døllefjelde-Musse Markedet - i daglig tale blot kaldet Dølle - vender tilbage.

Forberedelserne er i fuld gang på Døllefjelde-Musse Idrætsforenings boldbaner, som nu atter skal omdannes til markedsplads. De store telte er ved at blive rejst, og om cirka fire uger bliver markedspladsen åbnet for publikum - uden coronarestriktioner på pladsen.

Markedsformand Leif Chortzen glæder sig.
- Jeg er lykkelig over den opbakning, vi har fået fra blandt andre kræmmere og udstillere. Vi har fået langt de fleste kræmmere tilbage, og selvom der ikke er helt udsolgt endnu, så kommer der over 400 kræmmere, så det er stadig et stort marked, fortæller han.

Noget andet, der også bliver stort, er årets damefrokost. Det er den sådan set hvert år, men i år bliver den endnu større. Den helt særlige frokost med masser af god stemning kan nemlig fejre 20-års jubilæum i år.

I den anledning har man udvidet det store markedstelt, så der bliver plads til endnu flere deltagere end normalt, og ifølge Leif Chortzen venter man, at op mod 1.600 kvinder deltager.

Annonce

Skulle man have lyst til at blive og overnatte på pladsen i løbet af markedsdagene, så er der stadig ledige pladser på både ungdoms- og familiecampingpladserne.

Årets Dølle afvikles fra torsdag 2. til og med søndag 5. september. Den musikalske underholdning er også så småt ved at falde på plads, og det hele åbnes af Sømændene torsdag aften i Markedsteltet.

Klik på billedet herover for at se flere billeder fra forberedelserne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE