cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Guldborgsund

Dømt for at tæve og true kæreste

En 54-årig mand skal fire måneder i fængsel efter at have slået og truet sin kæreste.
18. juli 2019 kl. 08:00 Af David Arnholm

Annonce

SAKSKØBING 54-årige Palle Christensen Skrædderdal skal fire måneder i fængsel, har Retten i Nykøbing afgjort. Ved en domsmandssag blev han nemlig fundet skyldig i både at have truet og tævet sin nu 36-årige kæreste.

Det første overfald fandt sted 3. maj i hans lejlighed i Sakskøbing, hvor han på et tidspunkt mellem klokken 18 og 19.30 tog fat i kraven på hende, smed hende ned på en seng og tog kvælertag på hende. Han slap grebet et øjeblik, hvorefter han igen tog kvælertag.

Så trak han hende op fra sengen, tog hårdt fat i hende og bankede hende ind i en dør, slog hende i ansigtet og på kroppen med knyttet næve og slog hende på kroppen med et baseballbat, så hun fik flere underhudsblødninger og hudafskrabninger i ansigtet og på kroppen.

- Jeg slår dig ihjel! sagde han.

Men kvinden slap fra ham og meldte ham til politiet, der dog ikke kunne finde ham.

Men næste aften, 4. maj, var han vred igen. På Torvet i Sakskøbing gik han hen imod hende med et baseballbat i hånden og råbte hendes navn, inden han blev anholdt og sigtet for vold og trusler.

I retten nægtede han sig skyldig, men flere vidner afgav forklaring, og kvindens skader var også blevet dokumenteret.

Da hun 4. maj var på skadestuen, virkede hun nervøs med vaklende stemme og rystende hænder, og personalet fandt blå mærker på arme og ben og røde mærker på halsen. De kunne godt være fremkommet ved et overfald som det, hun har beskrevet, konkluderede personalet.

På den baggrund, og fordi hendes forklaring i retten var sikker og troværdig og blev støttet af de øvrige vidner, blev Palle Christensen Skrædderdal fundet skyldig. Ud over dommen på fire måneders fængsel skal han betale sagens omkostninger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce