cookie-og-privatlivspolitik
Snart er donutvognen, der siden oktober to gange om ugen har stået på Torvet, fortid. Indehaver Jannie Ladefoged åbner nemlig donutbiks i gågaden i stedet.
Snart er donutvognen, der siden oktober to gange om ugen har stået på Torvet, fortid. Indehaver Jannie Ladefoged åbner nemlig donutbiks i gågaden i stedet.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Guldborgsund

Donutsbiks flytter i faste lokaler efter succes

Jannie Ladefogeds donutvogn har vist sig at være så populær, at hun åbner donutbutik i gågade.
17. april 2021 kl. 10:11 Af Niki Treumer Mogensen

NYKØBING Da Jannie Ladefoged sidste sommer kunne se, at corona var ved at kvæle hendes virke som selvstændig kropsterapeut, valgte hun at realisere en årelang drøm.

Allerede for fire år siden overvejede hun at lave en donutvogn, og det har vist sig at være en god idé. Siden hun i oktober åbnede Running Donuts med salg på Torvet to gange om ugen samt fredage ved Meny har interessen været så overvældende, at hun nu åbner butik i Østergågade 7A.

- Jeg har hele tiden haft en tanke om, at det skulle være en butik, men jeg ville lige starte med vognen for at se, hvordan det gik. Jeg er blevet taget så godt imod, og det er bare kørt derudaf, fortæller hun, der bor i Sakskøbing.

Derfor åbner hun 1. maj i gågaden, og det har allerede fået stor opbakning fra kunderne.

- Kunderne er glade, og det er jeg også selv over at lave det her, og jeg nyder kontakten med dem, der kommer, siger hun.

Annonce

I forbindelse med åbningen af butikken leveres vognen, der er lejet, tilbage, men kunderne skal altså ikke gå langt fra de hidtidige placeringer, for at finde det nye sted.

Dette vil også byde på en række andre ting end donuts, men hvilke, det bliver, vil indehaveren endnu ikke ud med.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Er Det Konservative… 13. maj 2021 kl. 16.24

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

Annonce

ANNONCE