cookie-og-privatlivspolitik
Bliver der Døllefjelde-Musse Marked i år? Det håber arrangørerne, men den seneste melding fra statsministeren vækker bekymring.
Bliver der Døllefjelde-Musse Marked i år? Det håber arrangørerne, men den seneste melding fra statsministeren vækker bekymring.
Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Guldborgsund

En ordentlig mavepuster

Holdet bag Døllefjelde-Musse Marked er bekymret over den seneste melding fra statsministeren.
07. april 2020 kl. 11:10 Af Margit Olsen

Annonce

DØLLEFJELDE Formand for Døllefjelde-Musse Marked, Leif Cortzen, troede, at alt var i orden, efter det var blevet besluttet at flytte markedet til starten af september.

- Men statsministeren gav os lige en mavepuster mandag aften. Vi har brugt en masse tid og en masse kræfter på at få flyttet hele markedet til den første weekend i september. Nu kan vi risikere, at kunstnere, som ikke kan komme til andre festivaler, slet ikke tager ud og optræder i år, siger han.

Men der stopper udfordringerne ikke.

- Vi skal have afklaret med Tivoliland, om de kommer. Vi ved endnu ikke, om de hyrer personale ind for så kort en sæson, som de får, når de først kan komme i gang i september. Vi skal også have afklaret, om forsamlingsforbuddet varer helt til 1. september, for så får vi problemer med at stille op til markedet i ugerne op til. Hvis vi skal gennemføre et Døllemarked, skal det være i fuld skala, slår Leif Cortzen fast.

Han og bestyrelsen bag det største enkeltstående arrangement på Lolland-Falster vil bruge den næste måneds tid til at få klarhed over de nye udfordringer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce