cookie-og-privatlivspolitik
Tinella Svarrer håber, fodboldmålene får plads så tæt på skolen, som det lader sig gøre.

2

Billeder

Tinella Svarrer håber, fodboldmålene får plads så tæt på skolen, som det lader sig gøre.
Foto: Andreas Johansen

Guldborgsund

Et skridt i del rigtige retning for Friheden

Tinella Svarrer ser positivt på politikers svar.
15. oktober 2021 kl. 06:56 Af Andreas Johansen

NYKØBING Friheden, den planlagte borgerpark nær Østerbroskolen i Nykøbing, er, i al fald i store træk, færdigtegnet. Sådan lød meldingen fra næstformand i teknik-, miljø-, og ejendomsudvalget, Annemette S. Johnsen (SF) i artiklen "Kan måske flyttes rundt, hvis det giver mening". Spørgsmålet blev rejst af Tinella Svarrer, der har to børn, der har deres daglige gang på skolen. Hun forstår ikke ideen i, at de boldbaner, der er tegnet ind i projektet, ligger flere hundrede meter fra skolens bygninger.

Annemette S. Johnsen er dog citeret i artiklen for at åbne op for, at der kan ændres på den måde, projektets individuelle dele er strikket sammen på.

"Der er 200 meter fra skolen og ned til boldbanerne. Man siger lidt "så har de fået lidt af den opvarmning, de skal have, før de spiller bold". Men kunne man vende det en halv omgang? Ja, det kunne man måske nok," siger næstformanden til Folketidende.

Og det lyder spændende, vurderer Tinella Svarrer.

- Jeg har læst udsagnene, som primært omhandler, at de store linjer i projektet ikke kan ændres. Men jeg læser også, at man faktisk må justere i elementplaceringen indenfor den overordnede ramme - og at udvalget velvilligt vil se på, at boldbanen kommer tættere på skolen. Det finder jeg interessant, men også nødvendigt at børnene får lovning på.

Annonce

Men der er lang vej fra et par linjer i avisen til konkret handling, frygter Tinella Svarrer.

- Der var desværre ikke konkrete udsagn om, hvem der justerer i placeringen, eller hvornår processen skal foregå. Hvis der ikke laves konkrete aftaler om, hvem der står for hvad til hvilken deadline, så viser erfaringer, at sager kan falde mellem to stole. Det må ikke ske, og der er kort tid til deadline for anlægstegninger.

- Der er jo en styregruppe, som udvalget kan kontakte om tilsagn til justeringer, som imødeser idrætsfaget og frikvartersbehov. Og ellers deltager jeg gerne i en arbejdsgruppe. Hvem har bolden, spørger Tinella Svarrer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE