cookie-og-privatlivspolitik
Camilla Jacobsen og Thomas Larsen overtog den tidligere efterskole sidste år. Nu åbner stedet som FalsteRo for grupper, skoleklasser og større selskaber.

2

Billeder

Camilla Jacobsen og Thomas Larsen overtog den tidligere efterskole sidste år. Nu åbner stedet som FalsteRo for grupper, skoleklasser og større selskaber.
Foto: Ingrid Riis

Guldborgsund

FalsterRo skal være en aktiv koloni for alle

Par fra København har overtaget tidligere efterskole.
10. december 2019 kl. 06:31 Af Bjarne Arildsen

Annonce

NØRRE ØRSLEV Der kommer nu igen liv i den tidligere efterskole i Nørre Ørslev.

For et år siden blev de mange bygninger, som tidligere havde rummet en efterskole for dansk-tyrkiske piger, købt af parret Camilla Jacobsen og Thomas Larsen fra København.

Og de to kan nu præsentere deres planer for stedet, som fra nu af hedder FalsteRo.

- Det skal være en koloni, som kan lejes af skoleklasser, grupper af forældre, sportsklubber eller større selskaber og til fester, fortæller parret.

Meget tyder på, at parret har set rigtigt. Der er allerede booket et par konfirmationer, tre lejrskoler og et par foreningsarrangementer på stedet.

- Vi har tre børn, og vi har haft en af børnenes klasser hernede. Det fungerede fint, fortæller Camilla Jacobsen og Thomas Larsen.


Mange muligheder

De gule bygninger på Nykøbingvej har med over 3.000 kvadratmeter masser af muligheder for aktiviteter for voksne og børn.

- Indendørs har vi en gymnastiksal, træningslokale, forskellige værksteder, klasseværelser og en pejsestue. Udenfor er der boldbaner, et bålsted og sheltere, der dog lige skal renoveres, fortæller parret.

Folketidende var fredag på rundtur i bygningerne, som de fleste steder fremstår meget velholdte.

- De forrige ejere har holdt det rigtig pænt. Men vi skulle fjerne mange edderkopper, fortæller parret.


Familiekollektiv

Camilla Jacobsen har i mange år arbejdet I Københavns Lufthavn, mens Thomas Larsen er IT-mand med stor lyst til at lave praktisk arbejde.

- Jeg bor her nu sammen med min far, der snart skal på pension, og min bror, og Camilla følger snart efter, siger Thomas Larsen.

Parret håber med tiden at kunne få en levevej ud af den tidligere skole og en naboejendom, der kan bruges til bed and breakfast.

- Vi er i øvrigt blevet meget fint modtaget af folk her. De synes, at det er fint, at der sker noget, siger Thomas Larsen og Camilla Jacobsen fra FalsteRo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce