cookie-og-privatlivspolitik
Der var højt humør i bussen på vej mod Kolding, hvor der var mange både børn og voksne. Nogle havde taget fri i dag, onsdag, og heldigvis for det, for bussen var først tilbage i Nykøbing lidt før klokken 2. Turen hjem var mere stille.
Der var højt humør i bussen på vej mod Kolding, hvor der var mange både børn og voksne. Nogle havde taget fri i dag, onsdag, og heldigvis for det, for bussen var først tilbage i Nykøbing lidt før klokken 2. Turen hjem var mere stille.
Foto: Sanne Andersen

Guldborgsund

Fans tog med for at heppe men fik lang tur hjem

Op mod 60 NFC-fans hoppede på en bus til Kolding, da deres helte tirsdag aften skuffende røg ud af pokalen
20. oktober 2021 kl. 13:30 Af Niki Treumer Mogensen

NYKØBING - Det er ligesom en lang fodboldkamp med lang tids hygge, men der kan også være langt hjem, hvis man ryger ud på røv og albuer.

Sådan sagde en af medstifterne af NFC's fangruppe Tifoforeningen Nordkurven, Nicklas Holm, inden turen tirsdag gik til pokalkamp i Kolding, og det skulle desværre blive sådan en tur. Holdet røg skuffende ud til modstanderen, der spiller i 2. division, men opbakningen var klar.

Knap 60 NFC-fans var med, måske ansporet af den overlegne sejr over FCK runden før, og turen vestpå gik med højt humør.

- En af vores ting i fanklubben er fællesskabet, og at losse det ind i en bus er altid pisse hyggeligt, fortæller Nicklas Holm, der også har været med til udekampe i Hjørring.

Sanne Andersen var derimod ny på udebaneturene, og årsagen til deltagelsen var lidt speciel.

Annonce

- Jeg har været frivillig i klubben i fire år, men i den tid har jeg kun set måske to-tre kampe, fordi jeg ellers altid render rundt og har travlt under kampene. Så det her var en fin måde at prøve det på, sagde hun, der efterfølgende synes så godt om udeturen, at hun vil prøve det igen.

Bussen var tilbage på Cementen hen ad klokken 2. Der er ikke en pokalkvartfinale at se frem til. Men så er der altid næste sæson.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Fejø skole står til lukning 07. december 2021 kl. 22.38

AF: PER HØYEM

Folketidende er i vinter dvale. 06. december 2021 kl. 12.15

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen har… 06. december 2021 kl. 12.04

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

Annonce

ANNONCE