cookie-og-privatlivspolitik

8

Billeder


Foto: Ena Tværmose Nielsen

Guldborgsund

Ferien gik op i flammer

Børnefamilie måtte forlade hus, da der gik ild i gardinet.
20. marts 2020 kl. 21:24 Af David Arnholm

Annonce

STUBBEKØBING En familie med tre børn fik ikke den ferie i Stubbekøbing, de havde planlagt. Fredag aften lidt før klokken 19 sad de og så tv i stueetagen i et hus, de havde lejet i Grønnegade i Stubbekøbing, da brandalarmen lød fra førstesalen.

Da faderen gik ovenpå, så han, at der var ild i et gardin. Han greb en pulverslukker og tømte den, men ilden havde fået for godt fat. Familien, der kommer fra Greve, tilkaldte brandvæsnet og kunne selv forlade huset og få ly hos genboen.

Det fortæller indsatsleder Johnny Rasmussen fra Lolland-Falster Brandvæsen, der rykkede ud til branden. Her havde flammerne fået så godt fat i førstesalen, at den udbrændte totalt. Dertil kom, at et radiatorrør sprang, så brandskaden i huset bev endnu større.

Det tog et par timer at slukke på branden, men ved nitiden var det klaret, og skadeservice kunne tage over. Johnny Rasmussen fortæller, at husets ejer, som bor i København, er på vej for at besigtige huset, mens børnefamilien tager hjem til Greve.

Johnny Rasmussen fortæller, at det formentlig er en elektrisk installation, der har antændt branden - muligvis en væltet lampe.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

AF: KNUD ÆRBO

Besparelser i ældreplejen 12. september 2020 kl. 10.18

Annonce