cookie-og-privatlivspolitik
Folk kan ikke samles til festival i Anlægget i Stubbekøbing i år. Arrangementet er blevet flyttet til 2021 på grund af forbud mod store forsamlinger frem til september.
Folk kan ikke samles til festival i Anlægget i Stubbekøbing i år. Arrangementet er blevet flyttet til 2021 på grund af forbud mod store forsamlinger frem til september.
Foto: Flemming Keith Karlsen, arkivfoto

Guldborgsund

Festival flyttes til næste år

Arrangører har lyttet til statsminister Mette Frederiksen (S)
07. april 2020 kl. 14:20 Af Bjarne Arildsen

Annonce

STUBBEKØBING Der bliver ingen Kun For Forrykte Festival i Anlægget i Stubbekøbing i år. Musikbegivenheden er flyttet til 2021.

Det har arrangørerne af festivalen netop besluttet efter statsminister Mette Frederiksens pressemøde mandag aften.

Her blev der bebudet et forbud mod store forsamlinger frem til 1. september i år. Og det har arrangørerne taget til sig.

- Det er ærgerligt, men meget forståeligt, at det sker. Hensynet til befolkningen vejer tungere, siger Frederik Schnoor, der står for festivalen.


Nødplan blev droppet

Efter planen skulle Kun For Forrykte Festival havde været holdt 5. og 6. juni som den anden i rækken.

En række bands skulle have spillet, blandt andre The Zombies.

Allerede for noget tid siden indså arrangørerne, at festivalen nok ikke kunne holdes de to dage på grund af coronakrisen.

- Vi har derfor haft en nødplan, som sagde, at vi kunne holde festivalen til august. Men det kan vi ikke med den nye udmelding, siger Frederik Schnoor.

Derfor var det ifølge ham ikke realistisk at holde festivalen i år, og derfor vil den først blive holdt i 2021. Et tidspunkt er ikke fastsat.


Besked senere

Frederik Schnoor siger, at arrangørerne af festivalen snart vil komme med udmeldinger, blandt andet på de sociale medier.

- Vi skal blandt andet have fortalt dem, der har købt billet, om de kan få pengene for deres billet tilbage, eller om den kan bruges til næste år. Men det kommer der helt sikkert senere besked om, siger Frederik Schnoor.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce